Eredményeink

VÁRMEGYEI KUPA DÖNTŐ FFI FELNŐTT / MOL MAGYAR KUPA előselejtező / 5. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
VÁRMEGYEI KUPA DÖNTŐ FFI FELNŐTT / MOL MAGYAR KUPA előselejtező / 5. forduló

2024.06.02 - 14:00
Nyergesújfalu SE
VS
Sárisápi BSE
Nyergesújfalu SE
Sárisápi BSE
2
(0:1)
1
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE
VÁRMEGYEI KUPA DÖNTŐ FFI FELNŐTT / MOL MAGYAR KUPA előselejtező / 5. forduló

VS
2
(0:1)
1
2024.06.02 - 14:00
Sárisápi BSE
Sárisápi BSE

Leírás

Komárom-Esztergom Vármegyei Kupa, döntő

Nyergesújfalui SE - Sárisápi BSE 2-1 (0-1)
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vezette: Linn Kevin (Faragó György, Jászberényi Marcell)

Nyergesújfalu SE: Erős - Cseh, Hajnal (Moutz 93.), Tóth, Szőke (Jakobi 93.), Mann, Balogh, Szoboszlai, Molnár, Raffai, Manga. Vezetőedző: Gálicz Ferenc.

Sárisápi BSE: Sándor G. - Cserven, Szlovák (Katona 25.), Papp, Wend, Fekete, Gyebnár (Bartl 45.), Jurásek (Karcagi 72.), Sándor P., Dzsemil (Farkas 79.), Válent. Vezetőedző: Fenyvesi László.

Gólszerzők: Szőke (60.), Molnár (92.), illetve Sándor P. (41.)


Gálicz Ferenc (Nyergesújfalu SE): - Először is hihetetlenül boldog vagyok. Nagyon büszke vagyok a csapatra. Ma tényleg mindent beletettek, a végsőkig küzdöttek oroszlánként. Óriási fegyvertény, hogy a félidőben még hátrányban voltunk és innen sikerült megfordítani a mérkőzést. Nem néztem utána, de szerintem nem sok csapatnak sikerült ez a Sárisáp ellen.

A vége drámai volt az utolsó percben szerzett győztes gól miatt.

Külön ki kell emelnem Molnár Ambrust az egész szezonban nyújtott tanári játékáért, és a két hihetetlenül fontos góljáért, hiszen az ő góljával lettünk bajnokok és kupagyőztesek is. Gratulálok a Sárisápnak az egész szezonhoz. Tudom, hogy ezt ilyenkor nehéz pozitívan értékelni, de a legvégén maradtak le a bajnoki dobogóról, és megyei kupadöntőt játszottak, a megye meghatározó csapatává váltak. Nagyon köszönöm Gabala Ferencnek, hogy letette a csapat alapjait, és hogy mindig támogatott, tanított, tanácsokkal látott el. Ez a szezon nélküle biztosan nem így végződött volna. Nagyon jó egészséget kívánok neki!
A szurkolókról pedig tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Teljesen megtöltötték a kispad mögötti lelátót, és végig biztatták a játékosokat. A játékosok mondták a meccs után, hogy óriási hangulat volt, nagy élmény volt nekik ilyen hangulatban játszani.
Az utolsó perces gól nekik is köszönhető, hisz a szurkolásukkal extra erőt adtak a játékosoknak.


Fenyvesi László (Sárisápi BSE):- Nem nyújtottunk mezőnyben olyan teljesítményt, mint amit vártam. Volt jobb időszaka a mérkőzésnek, de összességében megérdemelten nyerte meg a Nyergesújfalu a döntőt.


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: