Hirek

X. TARNÓCZI IMRE KUPA

A KOMÁROM NYERTE A JUBILEUMI TORNÁT!

Az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok minden évben megrendezi azt a rendezvénysorozatot, amit különböző korosztályos focicsapatoknak szervez, régi nagyhírű játékosokról, edzőkről elnevezve. Ebben a sorozatban mindig november végén van a legkisebbek kupája a 8-9 éveseknek kiírt TARNÓCZI KUPA.
Idén 9 csapat fogadta el a szervezők invitálását és nevezett, akiket 3X3-as csoportba sorsoltak. A csoportmeccsek után a csoportok azonos helyezettjei alkottak új csoportokat és játszottak a végső helyezésekért.
Az ,,A” jelű csoportból nagyon szoros különbséggel az Esztergom jutott tovább a Nyergesújfalu előtt, ami nagy fegyvertény volt a hazai gárdától, hiszen a Nyerges komoly játékerőt képviselt. Utána egyébként simán nyerték az új csoportjukat és méltán lettek negyedikek a Nyergesiek, bár jobb helyezésre számítottak főleg úgy, hogy az egész tornán egy gólt kaptak.

A ,,B” csoportból a tavalyi győztes Voyage magabiztosan jutott a hármas döntőbe, bízva a tavalyi eredmény ismétlésében. A harmadik csoportot a Komárom nyerte hibátlan teljesítménnyel. Így egy erős hármas jött össze a döntőben, hiszen bejutott a tavalyi győztes Volyage a második Esztergom és az addig még gólt sem kapó Komárom. Végül a Komárom nyerte a tornát teljesen megérdemelten végig kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtva.

A díjátadáson a szervezők méltatták néhai Tarnóczi Imre életútját, példaként állítva Őt a mai generáció elé. A míves serlegek díjak átadásában segített 2 egykori csapattárs Winkler János és Varga Tibor, valamint fia ifj. Tarnóczi Imre.

 

Millei Tamás

2018.11.26.

Képek: