Hirek

Női U17-es csapatunk őszi szezonjának értékelése

Alig telt el 4 hónap a közös munkából, de így is sikeresnek mondható a csapat.
A 11 csapatos bajnokságban jelenleg az 5. helyen állunk (21 p.), ami 2 ponttal választja el a csapatot a dobogós helyezéstől!
Nem könnyű a lányoknak ez a szezon. 2018.08.01- től dolgozunk együtt. Új edző, új feladatok, új értékrendek. Nehezen indult a megismerkedés. Minden edző kolléga más-más stílust és elveket képvisel. Mint ahogy én is. Az első benyomás mindig sokat számít.
Amit én láttam: megszeppent arcokat, bizonytalanságot, bizalmatlanságot, kételyt egymásban, önmagukban. Láttam tétován bolyongó, hihetetlenül tehetséges labdarúgókat.És rengeteg kérdést! 
Megküzdöttünk magunkért, egymásért, a csapatért. Szereztünk élményeket, tapasztalatot. A miért-ekre adtunk választ,elfogadtunk,befogadtunk,egymásért küzdöttünk : Most már Csapat vagyunk!

Az év vége felé az edzés látogatottság csökkent. A kezdeti átlag 90%-os jelenlét helyett a téli időszakban 60-70%-ra apadt a létszám. Vizsgák,tanulmányok,kerültek leginkább előtérbe, mivel fontos, hogy a játékosaim az élet más területein is megállják a helyüket épp úgy, ahogy a pályán teszik.
Itt az új év, az új kihívások és a közös célunk,hogy a tavaszi bajnoki szezon végén a dobogóra állhassunk. A felkészülést folytatjuk, futsal tornára készülünk, és február második felétől letesszük az alapokat, hogy márciustól tovább menetelhessünk feljebb a ranglistán.
Köszönöm a lányoknak a kitartó munkát! Külön köszönettel tartozom ( a női U19 edzője nevében is),hogy négy játékosom az ő bajnokságukban is szerepelt, és oroszlán részben hozzá is járultak a sikereikhez!
Gratulálok!
Kiss Szné Linda
 

2019.01.01.

Képek: