Hirek

FUTSAL - U11

Januárban kezdődtek a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség által meghirdetett "Futsal U-11"-es tornák. 7 csoportban 34 csapat indult. Két csapatunknak sikerült tovább jutnia a csoportjából a bábolnai döntőbe. Az egyik csoportban Esztergom, Tata, Komárom I. csapata ellen, míg a másik csoportban Bakonysárkány, Almásfüzitő, Komárom II korosztályos csapatai ellen játszottunk.

Első mérkőzésünket az Esztergom ellen vívtuk, ahol 3:1-re kikaptunk. Nem játszottunk rosszul, de a góllövéssel hadilábon álltunk. Második csapatunk Bakonysárkány ellen játszott, de kihagytuk a "kihagyhatatlant" is. Jól ment a játék, de rendre rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. 0:0.

Következő meccsünk a Tata ellen volt, ahol szintén nem volt szerencsénk. Több lehetőségünk volt, de csak a végén tudtunk gólt rúgni, de addig kaptunk hármat. 3:1-re kikaptunk. Második csapatunk egy felejthető mérkőzésen nyert az Almásfüzitő ellen 1:0-ra. Két utolsó meccsünket a két Komárom ellen játszotta mind a kettő csapatunk. Az első csoportban lévő csapatunk parádés gólokkal 3:0-ra felülmúlta a Komárom I. csapatát. A második csapatunk 7:0-ra kikapott a döntött is megnyerő Komárom II.-től.

Második csapatunk tovább jutott és a bronzmérkőzést játszott az Esztergom ellen. Sajnos a 7:0 és a partvonalon kívüli "közjáték" rányomta a bélyegét a játékra, mert nem sikerült felpörögni és 3:1-re kikaptunk. Így a 4.-ik helyen zártunk.

Összességében remek dolog két csapattal bejutni egy döntőbe és jó volt látni a fejlődést a srácoknál.

 

Csapatnévsor:

Boza Bende

Bánhidi Áron

Szabó Bence

Kurczina Kristóf,

Gere Roland

Mohos Ádám

Szilágyi Péter

Kelemen Máté

Sepsi Ádám

Czibulka Róbert

Szabó Kolos

Bognár Simon

Zahorecz Botond

Varga Zalán

Fekete Zsolt

 

Edző: Balogh András

2019.02.11.