Hirek

Nyuszi kupa - Almásfüzítő

Húsvét péntekjén, Almásfüzitőn szerepeltünk, ahol több korosztálynak rendeztek  focitornát Nyuszi kupa néven. A 2008-as korosztállyal Esztergom, Oroszlány és a Győri DAC csapatai ellen játszottuk a csoport mérkőzéseinket.
Első mérkőzésünk az Esztergom ellen  volt. Harcos, jó iramú mérkőzés volt, ahol két nagyon jó szabadrúgásból szerzett egy-egy gólt mindkét csapat.  Kicsit fájó, hogy az utolsó pillanatban kaptunk gólt, de összességében jó mérkőzés volt. Második meccsünk az Oroszlány ellen kezdtük, de nyoma se volt a korábbi jó játéknak, sőt... Próbálkoztunk támadás  építéssel, de nagyon kapkodtunk és sikerült mindent kihagyni. De ilyen a foci, az ellenfél egy "fél helyzetecskéből" betalált. Ez után még többet támadtunk és sikerült gól szereznünk, majd a korábbi meccsel ellentétben Nekünk volt az utolsó percben szerencsénk, mert berúgtuk a győztes gólt és a játékvezető le is fújta a meccset.
Harmadik meccsünket a DAC ellen jól kezdtük, de nagyon idegesek voltunk. Az elején több lehetőségünk volt, de kihagytuk. Az ellenfél most jobb volt és fokozatosan "bedarált". 3:1-re kikaptunk. Rosszabb gól különbség miatt harmadikok lettünk. A negyedik helyezettek 
kiestek.

A következő csoportban a Komárom és a Párkány csapatát kaptuk meg. Első meccsünket a Komárom ellen vívtuk, de nem voltunk egy súly csoportban, igaz nem is kaptunk annyit 3:1 lett a vége. A Párkány ellen is jobbára védekeztünk, de itt kicsit csapatként is működtünk, így nem kaptunk ki. 0:0 lett a vége. Itt szintén a rosszabb gól különbség miatt csak a 9-10-ik helyért játszhattunk. Ellenfelünk, (keretet adva a napnak) a hasonló kört futó Esztergom lett.
Ezen a meccsen nyoma sem a korábbi harcosságnak, akaratnak. Voltak  próbálkozásaink, de nem volt bennük kellő átütőerő. Esztergom két figyelmetlenségünket kihasználta és begyűjtötte a három pontot.
Összességében kielégítő volt, jól lehetett látni az egyéni és csapatbéli erősségeinket, hibáinkat.

Külön köszönet a Szülőknek, hogy szabadidőjüket rááldozták erre a napra!

2019.04.20.

Képek: