Hirek

Beharangozó

Tisztelt Szurkolóink!

 

Remek hétvége van mögöttünk. 6 csapatunk lépett pályára, a 6 bajnoki mérkőzünk mérlege 5 győzelem 1 döntetlen. De csapataink már előre tekintenek, és készülnek a soron következő ellenfelekből. 

Szombaton a két U14-es csapatunk kezdi a programjainkat.


A kisebbik, U14 II. csapatunk, a tabella éléről, hibátlan mérleggel itthon fogadja a Tokod SE csapatát. Lelkes kis csapatunk a 3 pont megszerzésére készül. A mérkőzés 9 órától, kezdődik várunk mindenkit szurkolni!

 

A nagy, U14es fiúk, az elmúlt hétvégén a nagy ellenlábas Esztergom csapatát tudták legyőzni. Így ők is hibátlan mérleggel, az elmaradt mérkőzésünk pontjait megkapva, a tabella élén tanyázva utaznak Nagyigmándra.

 

Szombat délután az U19-es csapatunk Zsámbékra utazik. Nehéz feladat vár a fiúkra, hisz az ellenfél az első helyen van. Az elmúlt években ez a két csapat mindig nagy meccset játszott egymással. Hol ide, hol oda billent a mérleg nyelve. Nagyon jó lenne, ha most mi lennénk a sorosak, akik begyűjtik a pontokat.

 

Vasárnapot az U16-os csapatunk kezdi. Ebben a korosztályban a hetedik fordulóra mindössze három veretlen csapat maradt. Természetesen a mi csapatunk az egyik! Mi jelenleg a dobogó harmadik helyén állunk és ahhoz az Esztergomhoz látogatunk, aki tavaly még magasabb osztályban szerepelt, és jelenleg 100%-osan, 1 kapott góllal áll az élen.
Nem feltartott kézzel utazunk! A srácok nagyon motiváltak és szeretnénk bizonyítani, hogy nem véletlenül vagyunk a harmadik helyen. A csapat egyre egységesebb, taktikailag és mentálisan felkészült, így joggal mondhatjuk, hogy ez lesz a forduló rangadója. Természetesen semmi nem múlik ezen az egy mérkőzésen, de olyan csapatunk van, amely megérdemli a figyelmet. Ezért kérjük, aki teheti, tartson a csapattal és buzdítson minket.

 

U18-as lányaink 10 órai kezdéssel fogadják a Szákszendi lányokat. Csapatunk a kezdeti nehézségek után egyre jobban belendül, és már az 1 helyen van.
Remek mérkőzésre van kilátás. Szeretnénk nyerni, szükség van a 3 pontra, ahhoz, hogy az első pozíciónkat megerősítsük. A mérkőzés Táton lesz, minden érdeklődőt várunk vasárnap délelőtt.

 

Felnőtt csapatunk a Vértesszőlős egyletét látja vendégül. A Szőlősi csapat 1 ponttal követ minket, szeretnénk őket kicsit hátrébb tudni. A fiúk a 3 pont begyűjtésére készülnek. Ami természetesen meg is lesz.
Figyelem, ez a mérkőzés már 15 órától kezdődik!

 

Egyesületünk, a felnőtt mérkőzés teljes bevételét jótékonysági célra ajánlja fel! Egy fertőtlenítő berendezéssel szeretnénk támogatni a pomázi kutya menhelyet. Ha összegyűlt a remélt összeg, egyesületünk képviselői, edzők, gyerekek adják át ezt a hasznos eszközt a helyszínen. A belépő áraink maradnak a megszokottak. Kedvezményes (diák, nyugdíjas) belépő 300 Ft, teljes áru belépő 500 Ft. Aki ezen felül szeretne adományozni azt örömmel, fogadjuk és köszönjük szépen.

 

Sok szeretettel várunk minden szurkolót! Hajrá Nyergesújfalu!!

 

2019.10.02.

Képek: