Hirek

Városi Sportgála

Immáron 2. alkalommal rendezte meg Nyergesújfalu Város Önkormányzata a Sportgála Díjátadó ünnepséget. A sportgálán legeredményesebb sportolók, felkészítő edzők, sportvezetők, sportszakemberek kaptak díjakat munkájuk elismeréseként.  

Egyesületünk edzője, Hajnal Zoltán kapott elismerő oklevelet, hosszú évek munkáját megköszönve.
Zoli bácsi Nyergesújfalun szinte minden korosztályos csapatnál volt edző. Az óvodás korosztálytól kezdve a felnőtt csapatig bezárólag. További munkájához jó egészséget kívánunk.

Másik díjazottunk az U11-es csapatunk, kik futsal bajnokokként érkeztek a rendezvényre. A futsal torna decemberben rajtolt 48 résztvevővel. Majdhogynem megyénk minden települése nevezett a téli bajnokságra. Köztük Tatabánya, Komárom, Esztergom, Tata, Oroszlány, Dorog csapatai, ahol kiemelt figyelmet fordítanak az utánpótlás nevelésre.
A csoportmérkőzésekből 2 csapatunk jutott a középdöntőbe majd a döntőbe, ahol parádésan szerepelve, 1 és 3 helyett megszerezve megyei bajnokok lettek a gyerekek.

A bajnokok név szerint:

Bélai Kevin
Borza Levente
Czérna Bence
Dömötör Roland
Fekete Patrik
Fekete Zsolt
Hangya Idril
Harmath Zalán
Karaszek Szabolcs
Katona Bence
Kárász Tamás
Kiss Kelemen
Konrád László
Ládonyi Bálint
Nagy Martin
Odonics Barnabás
Pálmai Csanád
Tóth Martin
Wencz Barnabás

Felkészítő edzők:
Bajnóczi Tamás
Dömötör László

Gratulálunk a gyerekekenek és a felkészítőknek! Köszönjük a szülők támogatását. 

A labdarúgás díjazottokhoz kapcsolódón megkell említenünk Millei Tamás elismerését Önkormányzatunk részéről. Tamás, a Bozsik Intézményi Program szervezője, a Kernstok iskolában fogja össze a labdarúgás iránt érdeklődő gyerekeket, iskolás gyerekekkel szerepel azokon a tornákon ahol Nyergesújfalu város kap meghívást. Köszönjük Tamás. 

 

2020.02.23.

Képek: