Hirek

Jánosi Dániel távozik a felnőtt csapat éléről!

Jánosi Dániel ezer szállal kötődik a Nyergesújfalu SE-hez, most mégis úgy döntött, hogy egy másik útra lép.

 

Dani! Még frissek az élmények, ezért kérlek értékelt az elmúlt bajnokságot!

-          Keserédes szezon volt! Célunk a csapattal a bajnokság megnyerése volt, sajnos ez nem sikerült, apróságokon múlt az első hely. A vége viszont elég jól sikerült, hiszen a rájátszásban 5 meccsből 4 győzelem mellett 1 döntetlent játszottunk, amivel a 3. helyre sikerült odaérni! Véleményem szerint itt mutatta meg a csapat azt, amire ténylegesen képes!

3 évet 2018-tól voltál az első csapat vezetőedzője. Hogy Látod a mögötted hagyott éveket?

-          Mikor átvettem a csapatot, az első évben a kitűzött célt elértük, hiszen az 5. helyen végeztünk! Előtte lévő szezonban a 10. helyen végzett a csapat, így a fejlődés szembetűnő volt! Ettől számomra fontosabb volt, hogy az általam képviselt filozófiát és elvárt játékot átvegye és megvalósítsa a csapat! Második évben a vírus miatt nem tudtuk befejezni a bajnokságot, pedig jó pozícióban voltunk... A mostani szezonban pedig dobogósok lettünk! Játékban és hozzáállásban sokat fejlődött a csapat

Merre tovább?

-          Dorog utánpótlásában fogok tovább dolgozni.

Mi vezetett a döntésed meghozásához?

-          Szeretnék tovább fejlődni, céljaim között szerepel az “A” licence megszerzése!

Gondolom személyesen is beszéltél a csapatunk tagjaival, de így, nyilvánosan, mit üzensz a fiúknak?

-          Természetesen velük közöltem elsőként a döntésem! Nagyon élveztem velük a közös munkát, vevők voltak az általam elképzelt dolgokra, ezért nagyon köszönöm nekik az elmúlt időszakot! Remélem együtt marad a csapat és jövőre még fényesebb érmet tudnak a nyakukba akasztani!

Bízunk benne, hogy az utánad érkező edzőnek is elmondod majd négyszemközt a tapasztalataidat, segítve őt, hogy minél hamarabb megismerje a csapatot. De most itt, mit üzensz neki?

-           Ha kéri és igényli a tapasztalataimat, észrevételeimet a csapatról, akkor természetesen szívesen megosztom vele! Sok sikert kívánok neki a munkához!

Mit üzensz a szurkolóinknak!

-          Szeretném nekik megköszönni, hogy a nehezebb időszakban is mögöttünk voltak és a Catlan oldaláról is támogatták a csapatot! Büszkék lehetnek a játékosokra, hiszen mindent kiadtak magukból!

Dani! Köszönjük a Nyergesújfalun végzett munkát! Sok sikert az új állomáshelyeden!

-          Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy anno lehetőséget adtak nekem, bíztak bennem és végig segítették a munkámat!

 

Minden jót Dani!

2021.06.09.

Képek: