Hirek

Talentum nap

Talentum kupa

Nyergesújfalu SE. labdarúgó szakosztályának korosztályos csapatai meghívást kaptak a Győri, ETO Parkban megrendezésre kerülő  utánpótlás korúaknak kiírt Talentum tornára. Csapatunkat az U-11-es korosztályba neveztük be. A korosztályt hat 2004-es születésű és hét 2005-ös születésű labdarúgó palánta képviselte. Kicsit korábban érkeztünk, így egy kis lehetőségünk nyílt az egyik helyi segítővel az ETO stadionját közelebbről megnézni és egy közös fotózásra is alkalmunk nyílt.
Az első mérkőzést kicsit álmosan kezdtük, de utána egyre jobb formában fociztak a gyerekek. Voltak remek csapat és egyéni teljesítmények és voltak mérgelődésre okot adó esetek is, de haza felé remek hangulata volt mindenkinek és ennek egy oka volt: egy remek mérkőzésen a Győri ETO FC. korosztályos csapatát sikerült legyőzniük. Ez feledtette az előtte elszenvedett vereségeket is!
A csapat tagjai: Tóth Dániel, Paska Simon, Bauer Olivér,Papp Bence,Petrovics Bence, Kiss Szabolcs, Bagó Ábel, Mayer Krisztián, Gulyás-Szabó Gergő, Maráz András,Kis István, Komeiner Albert és Pauer Szabolcs.
Gratulálok az egész csapatnak!

Balogh András UP.edző

2014-10-21.

2014.10.22.

Képek: