Hirek

Megyei Kupa döntő

Ezen a hétvégén még vár ránk egy fontos mérkőzés Sárisápon, ahol a 3 hely sorsa dől el, de már készülünk arra, hogy a egyesületünk újabb trófeával gazdagodjon.

Komárom-Esztergom megye, a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében három csapatot adhat a Magyar Kupa főtáblára. Nyergesújfalu SE felnőtt csapata a megyei kupa 4. fordulójában Zsámbékon elért győzelmével jogot formált arra, hogy Komárom- Esztergom megyét képviselje a Magyar Kupa országos főtábláján.
De előttünk áll egy nagy feladat! Június 4-én kupadöntő!  Ahol, a Tatai AC csapatával találkozunk a Tatabányai Grosics Gyula stadionban. 18 órai kezdéssel mérkőzünk meg a megyei trófeáért.
  
Szeretnénk felrakni az I-re pontot, szeretnénk megkoronázni egész éves teljesítményünket egy kupa győzelemmel. Hisszük azt, hogy a Nyergesújfalui szurkolók támogatásával ez sikerülhet. Ezért hívjuk minden szimpatizánsunkat Június 4-i a Megyei Kupadöntőre. Megköszönve az egész éves szurkolást, támogatást, egyesületünk ingyenes szurkolói buszt indít a döntőre. Melyre várjuk a jelentkezéseket! Autóbusz indulása Június 4 szombat 16:30 órakor. Visszaindulás a mérkőzés után várhatóan 20.30 perckor.  

Várjuk a jelentkezéseket melyet privát üzenetben lehet elküldeni az egyesületünk facebook oldalán, üzenetben. A jelentkezéseket időrendi sorrendben, a férőhelyek függvényében fogadjuk. Kérjük minden jelentkezés során, minden utas nevét megadni utaslista készítése céljából!

Mindenki a Megyei Kupadöntőre! Mindenki szurkoljon! Hajrá Nyergesújfalu!

 

2022.06.04.

Képek: