Hirek

Komárom-Esztergom Megye-MONTANA M.II.O. felnőtt

Összerázódott az élmezőny.

Egészen elképesztő, mindössze kilenc pont van az első és a tizedik csapat között.

Nyergesújfalu-Vértessomló 2-1
A forduló rangadója, hiszen mind a két csapat vastagon esélyes legalább a dobogóra, de a bajnoki címre is. Ehhez most a nemrég kiesett Nyergesújfalu tett egy lépést, ám ez nem volt olyan egyszerű. A vezetést a Vértessomló szerezte meg szűk húsz percnyi játék után, ám nem sokkal később egalizálni tudott a hazai alakulat. A második félidőben aztán jött a mindent eldöntő gól, Egeresi a nyolcvanötödik percben döntötte el a három pont sorsát. Ezzel a Nyerges a harmadik helyen áll, két ponttal lemaradva a listavezető mögött, de egy meccsel kevesebbet játszottak. A Vértessomló szintén tizenkét meccset játszott, ők az ötödikek, de nekik is csak öt pontos a hátrányuk.

Gólszerzők: Szűcs, Egeresi illetve Takács


Nagyigmánd-Tát 2-2
Ez pedig a forduló második rangadója volt, sőt, pontok számában még durvább, mint az előző. Papíron a Tát vezetné a tabellát, hogyha nem vontak volna le tőlük 22 pontot, a Nagyigmánd pedig a második. A vezetést a Tát szerezte meg még az első játékrészben, így ők mehettek előnnyel a szünetre. A térfélcsere után egyenlített a Nagyigmánd, ám a Tát visszavette a fórt. Az utolsó negyed órát azonban emberhátrányban volt kénytelen lejátszani a Tát, ezt pedig kihasználta a hazai alakulat, és újra egyenlíteni tudott. Így tehát pontosztozkodással ért véget a találka.

Gólszerzők: Köllner, Bukát illetve Palincsár (2)


Vértesi Erőmű-Bokod 4-2
Egyre jobban jön fel a Vértesi Erőmű, ezzel a győzelemmel már a hatodik helyen állnak. Az Erőműk csatájából a hazaiak jöttek ki jobban, az első játékrészben már három gólos előnyre tettek szert, amit meg tudtak tartani egészen a meccs végéig, ám szépíteni tudott a Bokod. A lényeg hazai szempontból a három pont, és az egyre jobb forma. A Bokod továbbra is küzd a kiesés ellen, ám jelenleg még jó helyzetben vannak.

Gólszerzők: Járóka F. (2), Auerhammer, Lukács illetve Babicz, Kiss
Kiállítva: Szalay (88.)


Bakonyszombathely-Gyermely/Szomor 0-0
Nagyon nincs jó formában a Bakonyszombathely, hiszen két vereség után most egy döntetlen jött, furcsa, de még így is ők állnak az élen. A Gyermely/Szomor masszív csapat idén, kisebb kilengésekkel, de jelenleg a negyedik helyen állnak, öt pont lemaradással a listavezető mögött. Gól nem esett a találkozón, így egy újabb nyeretlenül megvívott harc van Marton Henrikék háta mögött.


Kocs-Ászár 5-0
Két vereség után újra megízlelte a győzelem ízét a Kocs. Az Ászár idén a kiesés ellen küzd, a Kocs pedig nagyon úgy tűnik, hogy az erős középmezőny tagja lesz, ez most meg is mutatkozott a meccsen. Már az első játékrészben megszerezték a vezetést a hazaiak, de az egy gólos félidei vezetés nem volt túl megnyugtató, így a térfélcsere után rákapcsoltak, és újabb négy góllal terhelték a vendégek kapuját. Ezzel magabiztosan tartották otthon a három pontot, és a nyolcadik helyen állnak. Mivel ilyen szoros a bajnokság, csak hét pont a lemaradásuk a Bakonyszombathellyel szemben.

Gólszerzők: Kovács I. (2), Gombos, Gombik (2)


Koppánymonostor-Süttő 1-2
A forduló előtt a hazaiak szereztek több pontot, de ebben a bajnokságban ez nem mérvadó, főleg ennél a két csapatnál ez hatványozottan nem érdekes. A vezetést ugyan megszerezték a hazaiak még az első játékrész végén, de nem sokáig örülhettek neki, hiszen a szünet után nem sokkal egyenlített a Süttő. Nem fogyott el az erejük ebben, a vezetést is meg tudták szerezni a hetvennyolcadik percben, amire már nem volt válaszuk a hazaiaknak, így értékes három pontot vittek haza. A Süttő zárja a "sort", hiszen nekik is csak 9 pontos a lemaradásuk.

Gólszerzők: Győrfi illetve Nagy, Pintér


TABAK-Mocsa 1-0
Tovább tart a Mocsa pocsék szériája, az utolsó hat meccsből mindössze négy pontot gyűjtöttek, így az egykori listavezető visszacsúszott a kilencedik helyre. A TABAK kezd hasonlítani a tavaly tavaszi önmagukra, ez volt sorozatban a harmadik győzelmük. A találka sokáig döntetlenre állt, ám tíz perccel a vége előtt a tokodaltáróiak ki tudták használni a helyzetüket, és megszerezték azt az egy gólt, ami eldöntötte a három pontocska sorsát.

Gólszerzők: Felföldi


Várgesztes-Piliscsév 4-1
A múlt héten az első pontot, most az első győzelmet szerezte meg a Várgesztes. Éppen jókor, hiszen úgy tűnik, a Piliscsév lesz az egyik legnagyobb ellenfél a kiesés ellen folyó harcban. A gesztes két gólos előnnyel mehetett pihenni, ilyen még ugye nem fordult elő velük idén, úgyhogy nagyon figyelniük kellett a második játékrészre. Sikerült is, hiszen háromra növelték az előnyt, a végjátékban pedig mindkét fél betalált, de a győzelem nem forgott kockán. Jelenleg mindkét alakulatnak négy pontja van, de a Várgesztes előzni tudott.

Gólszerzők: Pillmann, Török (2), Bereczki illetve GiriczForrás: http://www.kefoci.hu

2014.11.11.

Képek: