Hirek

VI. Tarnóczi Imre UP Torna

VI. Tarnóczi Imre UP Torna

 

Ideje: 2014. november 22.

Helye: Esztergom, Pézsa Tibor Sportcsarnok

Korosztály: U11 2005. jan. 01. és utána született játékosok

Résztvett  játékosok:

Bagó Ábel, Horváth Zsolt, Kis István, Mayer Krisztián, Maráz András, Komeiner Albert, Mohos Máté, Pauer Szabolcs, Szarka Zsófia, Gulyás-Szabó Dominika.

Lejátszott mérkőzések:

Esztergom – Nyergesújfalu SE  0: 3        Gólszerző: Mayer K. 2, Maráz A.

Lábatlan – Nyergesújfalu SE  5 : 2          Gólszerző: Mayer K., Mohos M.

Párkány – Nyergesújfalu SE   3 : 1          Gólszerző: Horváth Zs.

 

U11-es korosztályunk 2005-ben született játékosai az elmúlt hétvégén megrendezésre kerülő Tarnózi Imre UP Tornán vettek részt.

Csapatunk 3 : 0-s győzelemmel kezdett Esztergom ellen. Jó játékot produkálva időnként sok passzos játékot mutatva szép gólokat szereztünk és a védekezésünk is eredményesen működött.

Sajnos a folytatás már nem sikerült ilyen jól, csapatunk Lábatlantól és Párkánytól is vereséget szenvedett.  A sok jó megoldás mellett itt előjöttek azok a képességi és készségi hiányosságok is, amiket még fejleszteni szükséges.  A pozíciókat jobban meg kell tartanunk, és a labdás technikai elemeket nagyobb iramú mérkőzéseken is pontosan kell végrehajtani a jövőben.

A vereségek ellenére örülök a rúgott góloknak, az időként mutatott egységes csapatjátéknak és a jó egyéni megoldásoknak is egyaránt.

Az utánpótlás képzésünknek az egyik hasznos állomása volt ez a torna, amint követően meg tudjuk határozni azokat a képességeket amiket még  fejleszteni kell. A mérkőzéseken mutatott jó megoldásokat pedig megjegyezzük, hogy a jövőben is alkalmazni tudjuk ezeket.

 

Farkas László
        edző

2014.11.22.