Hirek

U11 edzőnk Bokán Barnabás

"Olyan játékosokat szeretnék nevelni, akik szeretik a sportot, élvezik a játékot, és lelkesek."
 
Ismerjük meg fiatal utánpótlás edzőnket Bokán Barnabást, 
aki testvérével Bencével együtt az U11-es csaptunkat fogják koordinálni.
 
-Hogyan kerültél kapcsolatba a labdarúgással?
Kiskoromban apukámnak köszönhetően kerültem kapcsolatba a labdarúgással. Emlékszem, ahogy mindig izgatottan vártam a hétvégét, hogy kimehessünk a meccsére. Már fiatal korától kezdve rajongott a futballért, és elhatározta, hogy megismerteti velem is ezt a csodálatos sportot.
 
-Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálod magad (utánpótlás) edzőként?
Azért döntöttem úgy, hogy utánpótlás edző leszek, mert szenvedélyesen rajongok a labdarúgásért, és szeretném továbbadni a sporttól kapott értékeket. Pályafutásom során rengeteget tanultam és tanulok is melyet edzőként tovább tudok adni a játékosaimnak. Számomra az edzői munka nemcsak a technikai képzésről szól, hanem a személyes fejlődésről és a csapatszellem építéséről is.
 
-Miért kezd valaki ilyen fiatalon edzősködni?
Korán rájöttem, hogy nem csak a pályán, hanem a partvonal mellett is szeretnék hozzájárulni a sporthoz. Fiatalon edzősködni lehetőséget ad arra, hogy friss szemléletmóddal és energiával közelítsek a játékhoz, és jobban megértsem a fiatal játékosok gondolkodását és igényeit. Ezzel nemcsak az ő fejlődésüket segíthetem, hanem saját edzői képességeimet is folyamatosan fejleszthetem.
 
-Milyen játékosokat szeretnél nevelni?
Olyan játékosokat szeretnék nevelni, akik szeretik a sportot, élvezik a játékot, és lelkesek. Fontos számomra, hogy magukhoz képest fejlődjenek, megértsék alapokat és megtanulják a csapatmunkát. Szeretném, ha tisztelnék egymást és a sportot, valamint hogy mindig a legjobbjukat nyújtsák, akár a pályán, akár azon kívül. Célom, hogy a labdarúgáson keresztül olyan értékeket sajátítsanak el, amelyek segítik őket az élet minden területén.
2024.07.01.

Képek:

Képek: