Hirek

Rabi-Tech Kft. KUPA Komárom

Rabi-Tech Kft. KUPA Komárom U-11

A komáromi tornára 10 fős kerettel vágtunk neki, reménykedve a minél sikeresebb szereplésben.
4 csapatos csoportkörben a TASK-Tatabánya  a Koppánymonostori SE és a Dinamo Star SE csapataival mérkőztünk meg.
A koppánymonostori csapatot nagy mérkőzésen 2 : 0 arányban múltuk felül a csapatkapitányunk Paska Simon vezetésével.
A következő ellenfelünk a Tatabánya csapata volt, akitől sajnos 2: 0 vereséget szenvedtük. De mivel Februárban még van egy Tatabányai rendezésű tornánk, megígértük magunknak a reváns vételt ellenük.
A csoport 3. mérkőzésén a Dinamó Star addig veretlen és nagyon erős (végső bajnok lett a tornán) gárdájával küzdöttünk meg és nagyon nagy mérkőzésen ahol a csapat tanúbizonyságot tett a csapatszelleméről és az egymásért küzdeni akarásáról. Így nagyon kemény defenzív védekezésünknek köszönhetően 0 : 0 lett a végeredmény, aminek a gyerekek joggal nagyon örültek.
A csoport 3. helyét szereztük meg, így a helyosztó kőrben az 5. helyért léptünk pályára a házigazda Komárom VSE ellen. Ahol nagy csatában 1: 0 vereséget szenvedtünk.
Összességében eredményben nem egy túl sikeres tornát zártunk, de tanulság szempontjából jó volt látni, hogy még mindig a legnagyobb problémánkat a hitetlenség és egy vesztes mérkőzést követő letörtség jellemez minket! Ezeknek a dolgoknak a feldolgozása a jövőben, reméljük a sikerekhez vezethet.

Varga Attila

2015.02.04.