Hirek

Somló Kupa - Vértessomló U9

Somló kupa

Csapatunk jól kezdte a tornát, hiszen az első csoportmérkőzésén 6 : 1-re legyőzte a Szár csapatát. A csapat ezen a mérkőzésen nem csak jó eredményt ért el, hanem jó játékok is mutatott. Pontos passzokkal, sok mozgással dolgoztuk ki a helyzeteinket, melyek többségét értékesítettük is.
A második mérkőzésünkön 2 : 2-es döntetlen értünk el a házigazdákkal. Küzdelmes mérkőzésen sajnos itt már kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani és a helyzetkihasználás is gyengébbre sikeredett.
Az utolsó csoportmeccsünkön meglepetésre nagy arányú vereséget szenvedtünk. Itt csapatunk ugyan  megszerezte a vezetést de ellenfelünknek sikerült kiegyenlíteni egy szögletrúgásból. A kapott gól megzavarta a csapatunkat és az ellenfelünk a zavart kihasználva sorozatban érte el góljait. Ezen a mérkőzésen a védekezésünk nem működött megfelelően.

Gólszerzőink: Szórád Gergő 3, Jánoska Mirella 2, Szilágyi Zsombor 2, Üveges Bálint 2
 
Összegezve sikerült hasznos tapasztalatokat szerezni ezen a tornán, hiszen szereplésünkben egyaránt megmutatkoztak csapatunk erősségét és gyengeségét képező tényezők is.
Az elkövetkező időszakban az erősségeinket tovább fogjuk fejleszteni, a hibáinkat pedig ki fogjuk javítani az elmaradások csökkentésével.

Farkas László
   edző
 

2015.02.04.