Hirek

Bakonyi István emléktorna Dorog

Bakony István Labdarúgó Emléktorna Dorog

U-11  2015. január 31.

Meghívást kaptunk a Dorogi FC.-tól, hogy vegyünk részt az általuk rendezett Bakonyi István emléktornán. Ennek örömmel eleget téve két csapattal képviseltük a Nyergesújfalu SC.-t. Az U-11-es tornán három játékost leszámítva U-10-es korosztállyal álltunk ki.

A Nyerges 04-es csapat a Dorog A csapatával játszott 0:0-s döntetlent, míg a Nyerges 05-ös egy 4-0-s vereségbe szaladt bele. Mindkét mérkőzés nagyon jó volt. A 04-ek masszív védekezés mellett, remek kontrákat vezettek, de gólt sajnos nem tudtak elérni. A 05-ök nyílt sisakkal játszottak, de csapatként itt még nem tudtak megfelelő egységet alkotni, egymást segíteni.

A következő mérkőzés Nyerges 04-Csolnok volt, ahol 2-0-ra nyertünk, egy jól védekező és gyors kontrákra építő ellenfél ellen. A Nyerges 05-Lábatlan mérkőzés is egy teljesen nyílt sisakos mérkőzés volt, ahol már kicsit fegyelmezettebben, harcosan játszottunk, de gól nélküli döntetlent értünk el. Kicsit hiányérzetem volt, mert volt egy-két ígéretes lehetőségünk, de nem tudtunk vele élni.

Az utolsó csoportmérkőzést a Nyerges 04-ek a szintén hibátlan Perbál ellen játszotta, nekünk nyerni kellett volna a csoportelsőséghez. Ennek megfelelően egy remek hangulatú, iramú, fergeteges meccset játszottunk, simán elment volna döntőnek, úgy gondolom a nap meccse volt. A döntetlennel „csak” második helyen végeztünk, de a versenykiírásnak köszönhetően a két csoport második, csak a harmadik és negyedik helyért szállhatott harcba.

A Nyerges 05-ök utolsó csoport meccse a TABAK ellen zajlott. Nagyon jól kezdtünk, mert a kezdés után pár perccel gólt értünk el, de sajnos a nagy örömünk nem tartott soká, mert még a gólnak örültünk, kaptunk egy gólt. Mindent egy lapra téve fel támadtunk, de ismét nem voltunk elég pontosak vagy higgadtak a kapu előtt és nem tudtunk újabb gólt rúgni. Nagyon sajnáltam, mert azzal, hogy egy évvel fiatalabbak voltunk remekül helytálltak, de a két döntetlen sajnos csak negyedik helyet ért a csoportban.

A Nyerges 05-ök a Csolnok csapatával játszottak a 7-8. helyért, ahol ismét fergeteges meccsen, de sajnos 2:1-re kikaptunk. A szurkolok űzték, hajtották a gyerekeket és mentek is, mint az „ördögök”,de ez ma kevés volt. Itt szeretném kiemelni a 05-ös csapat legjobb teljesítményét nyújtó Pauer Szabolcsot, de minden egyes játékosát szeretném megdicsérni, - sajnos csak a végére, de ráébredtek-, mi az amit egy sportversenyen elvár Tőlük nem csak az edző, hanem szülő és a szurkoló is.

A Nyerges 04-ek ugyan azzal a harcias, kemény játékkal fogtak a mérkőzésnek, mint a csoport meccseken és ennek meg is lett az eredménye , 1-0-ra megvertük a TABAK csapatát és ezzel HARMADIKOK lettünk. A gyerekek és szülők öröme is nagyon nagy volt, Mindenki büszke volt a mutatott játék és az elért eredményre. A 04-ek közül szeretném megdicsérni az egész csapatot, és kiemelni remek egyéni teljesítménye miatt Gulyás-Szabó Boglárkát.

GRATULÁLOK!!!

Balogh András

UP. edző

 

  

 

2015.01.31.

Képek: