Hirek

Farsang kupa - Tata

A TAC Farsang Kupán csapatunkat a B csoportba sorsolták így Bajjal, Vértessomlóval és TAC2 csapatával találkoztunk a csoportmérkőzéseken.
 Az első mérkőzésünkön Baj ellen 2 : 2-es döntetlent értünk el. A játékot jól kezdtük ezen a tornán melynek következtében két szép góllal sikerült megszerezni a vezetést, de ellenfelünk helyezkedési hibáinkat kihasználta és a lefújást megelőzően pár másodperccel kiegyenlített.
 Második mérkőzésünkön a TAC2 csapatával játszottunk. Itt a mezőnyjátékban teljesen az ellenfelünk fölé nőttünk, sorra alakítottuk ki helyzeteinket szinte csak a tatai kapu előtt folyt a játék, sajnos helyzeteink sorra kimaradtak. Ellenfelünknek sikerült két kontratámadást vezetni melyből mind a kétszer gólt értek el, így fájó
2 : 0-s vereséggel hagyhattuk el a játékteret.
 Harmadik csoportmérkőzésünkön kiegyenlített mezőnyjáték folyt a Vértessomló csapata ellen, de a kapuk előtt ellenfelünk pontosabb volt és kevesebb hibát vétett melynek következtében 2 : 0-ra alul maradtunk.
Helyosztó mérkőzésünket az ötödik helyért Komárom csapata ellen játszottuk. Küzdelmes mérkőzésen 1 : 1-es döntetlent sikerült elérnünk mely után következhetett a  büntető párbaj. Ebben a csapatok izgalmasan haladtak egészen a nyolcadik büntetőig, itt sajnos mi hibáztunk, míg ellenfelünk értékesítette büntetőjét így 7 : 6-ra Komárom csapata nyerte a helyosztót.
Csapatunk a 6. helyen zárta a tornát.

Gólszerzőink: Jánoska Mirella 2, Marencsik Máté Ábel 2, Szilágyi Zsombor , Kozma Boldizsár, Szórád Gergely, Torma Gergő,
 
Összegezve ismét sikerült hasznos tapasztalatokat szerezni ezen a tornán. Szereplésünkben megmutatkozott, hogy ellenfeleinkkel szemben fel tudjuk venni a versenyt, de vannak még elmaradásain amiket pótolni kell ahhoz, hogy jobb szerepléseket mutathassunk az elkövetkezendő tornákon.
A közel jövőben az erősségeinket tovább fogjuk fejleszteni, a hibáinkat pedig ki fogjuk javítani az elmaradások csökkentésével.

Farkas László
   edző

2015.02.22.