Hirek

Komárom-Esztergom Megye II. 20. forduló

A Nyergesújfalu már 595 perce nem kapott gólt.


TABAK-Nagyigmánd 0-1
Szoros meccsen ugyan, de nyerni tudott a Nagyigmánd Tokodaltárón. A bajnoki címre áhítozó alakulat Zvér találatával előnnyel ment a szünetre, és több gól nem is esett. Ezzel a győzelemmel továbbra is a második helyen állnak, mindössze egy pont a lemaradásuk a szárnyaló Nyergesújfalu mögött.
Gólszerző: Zvér (40.)


Koppánymonostor-Bakonyszombathely 4-2
Nagyon jól összeért a Koppánymonostor, sorozatban ez volt a harmadik meccsük, amit győzelemmel zártak. Nem is véletlen, hogy a negyedik helyen állnak. Már az ötödik percben övéké volt a vezetés, ám ezt mindössze egy percig tudták megtartani, hiszen egyenlített a szintén élmezőnyhöz tartozó Bakonyszombathely. Nem sokkal később hasonló volt a felállás, újra hazai gól - vendég válasz, így zárult a félidő. A térfélcsere után azonban már csak a monostoriak találtak be, ráadásul kétszer, így nagy csatában tartották otthon a három pontot. A Bakonyszombathely a vereséggel a hatodik helyen áll.
Gólszerzők: Győrfi (5., 25., 58.), Kerekes (85.) illetve Borszuk (6.), Tóth S. (30.)


Ászár-Gyermely/Szomor 2-1
Meglepetés! Az Ászár menekül a kiesés elől, s ezzel a nagyon értékes három ponttal el is lépett onnan. A meccs esélyese a vendég alakulat volt, hiszen ők az élmezőnyhöz tartoznak, de ezt nem tudták kivinni a pályára. Rakó Dávid már a negyedik percben megszerezte a vezetést az Ászárnak, majd ötven perc múlva még egyet lőtt, ami kulcsfontosságúnak bizonyult, hiszen percekkel később a Gyermely is betalált. Az egy gólos fór pedig az Ászár sikerét hozta.
Gólszerzők: Rakó D. (4., 54.) illetve Felsőházi (60.)


Süttő-Tát 3-1
Táton elkönyvelhetik, hogy a Süttő az igazi mumusuk. Tavasszal is nagy meglepetésre kikaptak, és most sem sikerült visszavágni. A Süttő csapata amúgy is kiszámíthatatlan, tudnak meglepő győzelmeket aratni, és ugyanolyan meglepő vereségekbe futnak bele. Most az előbbi volt terítéken. Ugyan a Tát már a negyedik percben megszerezte a vezetést, szűk negyed órával később újra egál volt. A paprikás hangulatú találkozón ezek után jött az első kiállítás, így bő egy órát játszhatott emberelőnyben a Süttő. Illetve csak játszhatott volna, mert a 2-1-es félidőbeli állás után a Süttő is megfogyatkozott, de ekkor már két gólos volt a hazaiak előnye. A meccs végéhez közeledve jött egy páros kiállítás, így végül kilenc a kilencbe játszották le a meccset. A gólok száma és a kiállításoké egyenlő, így a Süttő jól használta ki azt a részét a meccsnek, mikor emberelőnyben voltak.
Gólszerzők: Gáll (17.), Végh (36.), Galambosi (52.) illetve Szoboszlai (4.)
Kiállítva: Galambosi (55.), Végh (81.) illetve Matisz (29.), Hédl (81.)


Mocsa-Vértessomló 4-2
Két nagyon jó formában lévő csapat találkozott, és nem volt kizárt, hogy -ahogy ősszel is- döntetlent játszanak. De nem. Pedig az első játékrész nem hozott gólt, viszont a második annál inkább. Előbb két perc alatt kettőt vágott a Mocsa, majd a következő tíz percben egyenlített a Vértessomló. Ez azonban csak átmeneti állapot volt, újabb két perc, s már megint a Mocsa vezetett, majd a meccs végéhez közeledve eldöntötte a találkozót a hazai alakulat, így övéké lett a három pont. Ezzel négy pontra csökkent a két csapat közti különbség, a Vértessomló a harmadik, a Mocsa az ötödik jelenleg.
Gólszerzők: Rácz (58.), Karsai (60.), Bakura (77., 83.) illetve Koller (65.), Igó (75.)
Kiállítva: Pokk (93.)


Piliscsév-Bokod 4-3
Nehéz meccs várt mind a két csapatra, ám jóval több motivációja volt a Piliscsévnek, hiszen a kiesés elől menekülnek, míg a Bokodnak már nincs különösebb célja idén. A mérkőzés első félideje nagyon furcsán alakult. Előbb megszerezte a vezetést a Bokod, majd két percen belül kettőt vágott a Piliscsév, így át is vették a vezetést. Ha már így belejöttek a gólgyártásba, még kettőt kentek az első játékrészben. A második játékrész viszont a Bokodé volt, kettőt vágtak, ráadásul az utolsót emberhátrányban. A negyedik nem jött, így mindhárom pont a Piliscsévé lett.
Gólszerzők: Csordás (18., 31.), Mészáros (19., 37.) illetve Magyar (17.), Talabér (51.), Bucsi (84.)
Kiállítva: Talabér (80.)


Várgesztes-Nyergesújfalu 0-1
Immáron 595 perce nem kapott gólt a Nyergesújfalu. Legutóbb még tavaly novemberben, a Gyermely vette be a kapujukat, azóta öt meccs telt el. A Várgesztes elleni meccs nem ígérkezett könnyűnek, mint ahogy nem is volt az, mindössze egy gól döntött. De az az egy gól jött, bár igen sokat kellett rá várni. A 88. percben döntötte el Egeresi Sándor, így a csapat maradt az élen.
Gólszerző: Egeresi (88.)

Vértesi Erőmű-Kocs 2-2
Két pont volt a két csapat között, két helyezés. Mindkét félidőben két gól esett, így mondhatjuk, hogy a kettes szám bűvöletébe telt a meccs. Előbb a hazaiak lőttek kettőt az első játékrészben, majd a térfélcsere után egyenlíteni tudott a Kocs, így maradt a két pontos differencia.
Gólszerzők: Auerbach (9.), Lukács (23.) illetve Barsi (51.), Cseh (85.)

 

forrás: http://www.kefoci.hu/

2015.03.31.

Képek: