Hirek

Megye II. 22. forduló

Hosszú idő után kapott gólt a Nyergesújfalu

 

Süttő-Bakonyszombathely 0-0

Továbbra sem megy igazán a Bakonyszombathelynek, ismét nem sikerült megszerezni a három pontot. Ezúttal Süttőre utaztak, de egyik fél sem tudott a kapuba találni. A Bakonyszombathely a hatodik, a Süttő a kilencedik helyről várja a folytatást.


Mocsa-Gyermely/Szomor 2-1

Nagy meccset nyert meg a Mocsa, ugyanis a gyermelyiek ellen nem könnyű begyűjteni a három pontot. A vendégek meg is szerezték a vezetést fél órával a kezdés után, ám nem sokáig örülhettek neki, gyorsan egalizálni tudott a Mocsa. Félidőben döntetlen volt, de nem sokkal később már a mocsaiaknál volt az előny, így megfordították a meccset, ezért pedig három pont volt a jutalmuk. Így az ötödik helyen állnak, holtversenyben a szintén nyerő Koppánymonostorral. A vendégek a tizedikek.
Gólszerzők: Rácz (34., 56.) illetve Moncz (31.)


Ászár-Nagyigmánd

Félbeszakadt, miután három ászári játékost kiállított a játékvezető. Azt pontosan nem tudni, miért, hiszen a szabály szerint négy kiállítás kell ahhoz egy csapatból, hogy ne folytatódjon a mérkőzés.


TABAK-Vértesi Erőmű 0-0

Nyolc pont előnnyel utazott a Vértesi Erőmű a TABAKhoz, de simán kinézett egy döntetlen. Végül az is lett, egyik csapat sem tudott gólt szerezni, így meg is maradt a két csapat közti differencia.


Koppánymonostor-Nyergesújfalu 2-1

Rangadót játszottak Koppánymonostoron. A remek tavaszi formát mutató hazai csapat ugyan az előző fordulóban kikapott, itt volt az esély a javításra. A Nyergesújfalu pedig időtlen idők óta nem kapott ki, sőt, 733 percig gólt sem kaptak. Most viszont kettőt is, ami a vereséget jelentette. Igaz, hogy két találatot elvett tőlük a játékvezető, de ez nem változtat a végeredményen. Az első gólt a vendégek szerezték, de a monostoriak nagy játékkal meg tudták fordítani a meccset. Ezzel a Nyergesújfalu visszacsúszott a második helyre.
Gólszerzők: Bilkó (46.), Győrfi (76.) illetve Jánosi (21.)

Piliscsév-Tát 0-3

Nem volt egyszerű dolga a Tátnak, hiszen a Piliscsév ellen a Vértessomló is megszenvedett. Ennek ellenére az első játékrész végét megnyomta a Tát, s két gólos előnnyel térhettek pihenni. A térfélcsere után aztán újabb gól következett, amivel bebiztosították a vendégek a három pont sorsát. A Piliscsév a sereghajtó jelen állás szerint.
Gólszerzők: Béres (34.), Palincsár (44.), Szoboszlai (53.)


Várgesztes-Kocs 2-0

Nagy győzelmet aratott a Várgesztes! A Kocs a középmezőny elején tanyázik, ám dobogós esélyeik már nincsenek, és visszacsúszni sem nagyon tudnak, a Várgesztes viszont élet-halál harcot vív a kiesés ellen. Talán a motivációs tényezők miatt tudott nyerni ezen a meccsen a hazai csapat. Az első gólt az NB II-ben is megforduló védő, Velőti szerezte a meccs elején, majd a térfélcsere után újabb Várgesztes találat következett, így otthon tudták tartani a nagyon értékes három pontot. Ugyan még mindig kieső helyen állnak, de már csak egy pont a hátrányuk a már bennmaradást jelentő pozíciót elfoglaló Ászár mögött.
Gólszerzők: Velőti (17.), Mikovity R. (68.)


Bokod-Vértessomló 1-3

Hozta a kötelezőt a Vértessomló. Nem volt ez persze olyan könnyű, hiszen a negyedik percben előnyhöz jutott a Bokod, amit az első játékrészben meg is őriztek. A pihenő után tudott egyenlíteni a somló, majd egy hazai kiállítás miatt aztán még két gólt tudott szerezni a vendég alakulat. Ezzel el is döntötték a három pont sorsát. Nagy kérdés, hogy mi lett volna létszámegyenlőségnél.
Gólszerzők: Bucsi (4.) illetve Igó (47.), Nagy B. (77.), Koller (85.)
Kiállítva: Cser J. (66.)

 

Forrás: http://www.kefoci.hu/

 

2015.04.14.

Képek: