Hirek

ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 14. forduló

Kijött a gödörből a Zsámbék, tovább szenved a Nyergesújfalu

Emberhátrányban vesztett nagy rangadót az Esztergom.

 

 

FC Esztergom–Tatai AC 0-1 (0-0)

Esztergom, vezette: Fiderman M. (Szeibert P., Papes D.)

Esztergom: Erős – Chrompota (Kovács, 84.), Faragó, Szlovák, Czakó, Klátyik, Dékány (Kiss, 72.), Látrányi (Cserép, 57.), Krammer, Bugjó, Gyebnár (Heinczinger, 79.). Vezetőedző: Veress Balázs.

Tata: Sándor – Csapó (Molnár, 65.), Bombicz, Kun, Veres, Tóth, Berki, Csordás D., Zuggó, Nagy (Csordás G., 73.), Rába (Sasvári, 84.). Vezetőedző: Wéber Roland.

Nagy meccset játszott egymással a két jó formában lévő csapat. Mindkét oldalon voltak tehetséges fiatalok a pályán, így nagy lendülettel estek egymásnak a felek. A 28. percben aztán a csapatkapitány Krammernak durrant el az agya, a játékvezetőnek is nekiment, ezért pedig jogosan a kiállítás sorsára került. Bő egy órát emberhátrányban volt kénytelen lejátszani a hazai csapat, ám így is egál volt a meccs képe. A szünet után a fiatal Nagy talált be, ezzel végül el is döntötte a három pont sorsát.

Gólszerző: Nagy (53.)

Jók: mindenki, illetve mindenki

Kiállítva: Krammer (28., Esztergom)

 

 

Komárom VSE–Sárisápi BSE 2-0 (0-0)

Komárom, vezette: Lovas A. G. (Kolonics G., Büki F.)

Komárom: Rigó – Módi (Sinkó, 78.), Kovács I., Végh T., Simigla (Szalai, 78.), Musitz, Kiss (Egyed, 82.), Vincze, Bán (Szabó, 58.), Katona (Mayer, 82.), Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Sárisáp: Grósz – Lohner (Fürst, 46.), Szenes (Jantos, 69.), Szakmáry, Jurásek Zs. (Horváth, 56.), Góman, Farkas, Karcagi, Lőrincz, Válent, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.

A Sárisáp már a mérkőzés elején tudatta, hogy védekezni jött Komáromba, mint ahogy általában az összes csapat ezt teszi. Ezt az első félidőben remekül megoldották a vendégek, hiszen nem esett gól. Sőt, egy büntetőt is kihagyott a Komárom, ami inkább a sárisápiaknak adott erőt. Egy erős tíz percben aztán a Komárom két gólt is lőtt, előbb Katona, majd Kiss talált be, ezzel el is döntötték a hazaiak a három pontot, a Sárisáp hiába védekezett remekül.

Gólszerzők: Katona (52.), Kiss (57.)

Jók: Katona, Simigla, illetve Grósz, Kopányi, Szakmáry.

 

 

Zsámbéki SK–Koppánymonostori SE 5-3 (2-2)

Zsámbék, vezette: Kolonics G. (Frank V. L., Szijártó M.)

Zsámbék: Sándor – Juhász, Sugár, Mann, Király, Kósa Szilágyi (Nagy, 78.), Szabó A. (Juhász, 60.), László, Veréb, Karai (Tuba, 70.), Dávid (Fekete, 89.) Technikai vezető: Bodó László.

Koppánymonostor: Zentai – Margl, Szőnyi (Hegedűs, 77.), Rácz (Grónai, 59.), Bilkó, Venczel (Kerekes, 77.), Pekler, Tőcsér, Dávid, Dombi, Patócs. Vezetőedző: Vigh László.

Micsoda meccs! A Zsámbék a rossz formából igyekezett kikecmeregni, és ez sikerült is! Az első tizenöt percben két gólt is szereztek, így nyeregben érezhették magukat, ám a Koppánymonostor még az első félidőben egyenlíteni tudott. A szünet után a fiatal Karai találatával újra a hazaiaknál volt a fór, de a 80. percben Kerekes büntetőből egalizált, így már csak tíz perc volt eldönteni a meccset. A Zsámbék azonban felállt, a sérülésből felépülő (?) Sugár és az élete meccsét játszó Mann is betalált, így végül 5-3-ra nyert a Zsámbék, és őrzi második helyét.

Gólszerzők: Mann (10., 15., 93.), Karai (67.), Sugár (83.), illetve Bilkó (23.), Dávid (36.), Kerekes (80.)

Jók: Juhász, Király, Sugár, Mann, illetve mindenki.

 

 

Wati Kecskéd KSK–Nyergesújfalu SE 2-1 (1-1)

Kecskéd, vezette: Hartdégen Zs. (Balázs K., Szántó R. D.)

Kecskéd: Maronga – Katóka (Nádudvari, 89.), Kohl, Horváth, Polyák, Kovács (Kiss, 46.), Jónás, Farkas, Neukunft, Tomayer R. (Greskó, 63.), Tomayer Á. Vezetőedző: Wéber Balázs.

Nyergesújfalu: Kerekes – Kelemen, Szoboszlai, Hajnal (Pázmándi, 75.), Gimesi (Balogh, 67.), Manga, Nagy, Tóth (Takács, 65.), Tillman (Jámbor, 65.), Szabó, Eberst. Vezetőedző: Hajnal Zoltán.

Két rossz formában lévő csapat csapott össze, egyikőjük sem a középmezőny aljába való a játékoskeret alapján. A hazaiak a szélső védő Farkas találatával szereztek vezetést, ám egy perccel később egy öngól miatt újra egál volt. A második félidő végéhez közelítve aztán ismét Farkas talált be, erre pedig a Nyergesújfalu már nem tudott reagálni. Ezzel pedig a Kecskéd indult el felfelé.

Gólszerzők: Farkas (23., 77.), illetve Neukunft (öngól, 24.)

Jók: Maronga, Farkas, Polyák, illetve Eberst, Katona, Nagy.

 

 

Nagyigmándi KSK–OBSK Oroszlány 0-3 (0-2)

Nagyigmánd, vezette: Csejtei Cs. (Komáromi N., Papes D.)

Nagyigmánd: Udvardi – Altrichter (Gyányi, 54.), Hévézi, Holbik, Nagy Z., Viola, Müller, Szabó, Gyöngyösi (Pintér, 46.), Czeglédi, Járóka. Vezetőedző: Mohácsi Antal.

Oroszlány: Pirik – Győri (Tóth, 46.), Soós, Bukovecz, Kiss (Petruska, 66.), Kuzma, Fodor, Bognár (Maronga, 77.), Szekér, Földi (Ratimorszky, 84.), Kelemen (Németh, 46.). Vezetőedző: Hagymási Zoltán.

Az Oroszlány ezúttal úgy nyert, hogy nem kellett fordítania, és már az első félidőben is a pályán voltak. A Nagyigmánd korán hátrányba került, a szünetre már két góllal ment a dobogóra hajtó Oroszlány, majd a szünet után Kiss talált még egy gólt. Több is lehetett volna, de Udvardi kapus remekül védett még így is.

Gólszerzők: Kuzma (18.), Kiss (38., 61.)

Jók: senki, illetve Szekér, Kuzma, Soós.

 

 

Bokod Transintertop– Bábolnai SE 0-4 (0-3)

Bokod, vezette: Katona B. M. (Juhász D., Jászberényi M.)

Bokod: Kovács – Erdős, Bognár, Bucsi (Czuppon, 58.), Horváth, Pányi, Kese I., Valter (Moldován, 46.), Babicz, Balogh L., Kese G. Zs. Játékos-edző: Babicz Pál.

Bábolna: Szepesi – Valkó G., Valkó M., Kalamár (Bukovics, 61.), Róth (Müller, 76.), Szendi, Kolonics (Lengyel, 46.), Magyar, Horváth D., Tímár, Fábián. Vezetőedző: Csongrádi Péter.

A Bokod egyre nagyobb gondban van, a Bábolna pedig szépen ível felfelé. A vezetést gyorsan megszerezte a vendég alakulat, már az ötödik percben náluk volt a fór, de a szünetre már három volt a különbség. A lelkesen küzdő Bokod nem tudta felvenni a Bábolna ritmusát, a szünet után Fábián is betalált, így végül magabiztosan vitte el Bokodról a három pontot a Bábolna.

Gólszerzők: Róth (5., 35.), Tímár (32.), Fábián (65.)

Jók: senki, illetve Róth, Tímár, Fábián D, Valkó G.

 

 

Ácsi Kinizsi SC-Vértessomlói KSK 3-3 (2-2)

Ács, vezette: Miráki G. (Bábszki G., Sirokmán A.)

Ács: Boráros – Füredi (Lami, 46.), Fehér (Németh, 67.), Ódor, Kovács, Szalai, Sallai, Mészáros, Lakatos, Mesterházi, Zvér. Vezetőedző: Karvaj Imre.

Vértessomló: Iváncsán – Szomolya, Koller, Antalovits (Erdei, 73.), Szepesi, Batin (Nagy B., 84.), Gáspár Á. (Gáspár D., 81.), Einger B., Kovács S., Antal, Petőcz. Technikai vezető: Richter Tamás.

Alsóházi rangadó! Az Ács és a Vértessomló is az alsóházban van, ám jelen állás szerint nem kell félniük a kiesés miatt a Bokod és a Tát miatt. A Vértessomló hosszú ideig nem szerzett gólt, most azonban vezetést szereztek az Ács ellen a 12. percben, de egy rossz két perc alatt az Ács nem csak egyenlíteni, de fordítani is tudott. Újabb két perc, és már újra egál volt a meccs, Szomolya egyenlített, így döntetlennel mentek a felek pihenni. A Vértessomló aztán ismét ünnepelhetett a második félidő derekán, de nem tudták megtartani a vezetést, Kovács a 85. percben egyenlített. Így aztán hiába vezetett mindkét csapat, egy-egy ponttal kellett megelégedniük, de ezzel is távolodtak a Bokodtól.

Gólszerzők: Zvér (28.), Szalai (30.), Kovács (85.), illetve Petőcz (12.), Szomolya (32., 64.)

Jók: Szalai, illetve Iváncsán, Petőcz, Szomolya, Kovács S.

 

Forrás: http://www.kefoci.hu/tartalom/cikk/434206_megye_egy

2017.11.18.