Hirek

Újoncot avatott a magyar U17-es válogatott!!

Az Eb-selejtező elitkörre készülő női U17-es válogatottunk a lengyeleket fogadta felkészülési mérkőzésen, Óbudán, a III. ker. TVE pályáján.

Sajnos Magyarország U17-es lányai vereséget szenvedtek a lengyel válogatottól, de számunkra öröm is vegyül az üröm közé! Hiszen Katona Vanda, a Nyergesújfalu SE labdarúgója pályára lépett a mérkőzésen. Bízunk benne, hogy Vandának még sok-sok válogatott mérkőzésen lesz lehetősége bizonyítani tehetségét!

 

 

http://nyergesujfalufc.hu/files/events//61/20180308193341_u17.jpg                                                       

 

Magyarország–Lengyelország 0–2 (0–1)

Magyarország: Terestyényi Anna – Nagy Virág, Fördős Beatrix, Ott Eszter, Csolti Réka, Kovács Eszter, Pusztai Sára (Stefán Bernadett 41.), Pápai Emőke, Vachter Fanni (Katona Vanda 73.), Papp Luca, Erdész Fanni (Jánosi Ninetta 73.)

 

– A játék képével elégedettek lehetünk, közel 80 százalékban mi birtokoltuk a labdát, és elsősorban az első játékrészben több lehetőséget is ki tudtunk alakítani az ellenfél kapuja előtt, de ezek a helyzetek sajnos kimaradtak. Ugyanakkor az ellenfél kétszer jutott el a kapunkig, és abból két gólt szerzett. Az első, nagyon kemény összecsapáson Czellér Dorottya és Buzás Kata is megsérült, rájuk ma nem számíthattam, Bódai Viktória, Nagy Vanessza és Szélpál Nóra pedig betegség miatt hiányzott. Hasznos tapasztalatokat szereztünk az agresszív, sokszor a durvaság határán játszó lengyelek ellen, minden nemzetközi játékperc fontos az elitkörös felkészülés előtt – értékelte a mérkőzést Schumi Dorottya.

2018.03.08.

Képek: