Hirek

Chirita Rafael Florin

Új sorozatot indítottunk weboldalunkon, melynek célja, egyesületünk játékosainak bemutatása. Az U19-es korosztályú labdarúgóinkkal kezdünk. Heti rendszerességgel néhány alapvető kérdést teszünk fel a játékosaiknak, hogy egy picit jobban megismerhessük őket.

Chirita Rafael Florin. (2000.02.02) A labdarúgást 5 évesen a Süttői SC-ben kezdte.

Rafael az U19-es listavezető csapatunk alapembere, aki a tavaszi szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést. Az orvosok keresztszalag szakadást diagnosztizáltak nála. 

Túl vagy már a műtéten?
Igen, április 24.-én műtöttek meg a tatbányai kórházban. Jövő héten kezdhetem a gyógytornát, addig is egy térdgép segítségével kell a térdemet tornáztatnom.

Nehezen viseled, hogy nem tudod a csapatot a tavaszi szezonban a pályán segíteni?
Igen, nehezen viselem. Sérülésem óta eddig csak egy meccset hagytam ki, amikor nem tudtam társaimmal ott lenni, de ez természetesen nem olyan, mint ha a pályán tudnék segíteni.

Véleményed szerint mi a sikeres szereplés titka az U19-es csapatnál?
Csak egy rövid pihenőnk volt a téli szünetben, így hamar megkezdtük a tavaszi szezonra a felkészülést, ami úgy érzem jól is sikerült. Heti 3 edzésünk mindig volt, olykor még 4-et is gyakoroltunk és a létszám pedig mindig magas volt. A hangulat az öltözőben mindig jó, szeretünk edzésre járni, a körülmények pedig biztosítottak a sportcentrumban.

 
Mikorra várható, hogy újra pályára léphess?
Az orvos a műtéttől számítva fél éves kihagyást mondott, de ezt sok minden befolyásolhatja. Az őszi szezon közepén már szeretnék játszani.
 
Mielőbbi felépülést kívánunk! Várunk vissza!

 

 

NYSE admin

 

 

2018.05.08.

Képek: