Hirek

Cseh Kevin

Új sorozatot indítottunk weboldalunkon, melynek célja, egyesületünk játékosainak bemutatása. Az U19-es korosztályú labdarúgóinkkal kezdünk. Heti rendszerességgel néhány alapvető kérdést teszünk fel a játékosaiknak, hogy egy picit jobban megismerhessük őket.
 
Cseh Kevin (1999.07.22) a labdarúgást 6 évesen a Nyergesújfalu SE-ben kezdte, melynek megszakítás nélkül tagja. Erik, 2006 óta igazolt  játékosunk. Tagja a bajnok csapatunknak.
 
Gratulálunk a bajnoki címhez! Nehéz volt?
Köszönjük szépen! Hát minden egyes bajnokság nagyon nehéz, de mi sokat dolgoztunk érte és a sok munka meghozta a várva várt eredményt. 
 
Minek köszönhető, hogy már 3 fordulóval a bajnokság vége előtt bajnoki címet ünnepelhettetek?
Szinte az egész szezont végig edzettük, alig voltak edzésekről hiányzók és mindenki oda is tette magát. Szeret mindenki edzésre járni és nagyon összetartó a társaság. Szeretnénk pontveszteség nélkül zárni a szezont, úgy lenne még szebb ez a bajnokság.
 
Többször is lehetőséget kaptàl a felnőtt csapatban is. Mennyivel másabb az első csapatban játszani, mint az ifik között?
Igen, ennek nagyon örülök, hogy ott is számítanak rám! Gyorsabb, intenzívebb a játék és sokkal erősebbek az ellenfelek fizikálisan, mint az ifi bajnokságban. Az U19-es csapattal többször is játszottunk felnőttek ellen edzőmérkőzést, de egy bajnoki sokkal keményebb minden tekintetben.
 
Milyen terveid vannak labdarúgásban a jövőre nézve?
Nagyon szeretném, hogy az első csapatban még több játéklehetőséget kapjak és jó lenne ott is hasonlóan sikeresen szerepelni, mint az U19-es csapattal.
 
 
Cseh  Kevin
 
 
2018.05.22.

Képek: