Eredményeink

M.I.O. FELSŐHÁZ 5. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELSŐHÁZ 5. forduló

2021.05.29 - 18:00
Kecskéd KSK
VS
Nyergesújfalu SE
Kecskéd KSK
Nyergesújfalu SE
1
(0:0)
2
Kecskéd KSK
Kecskéd KSK
M.I.O. FELSŐHÁZ 5. forduló

VS
1
(0:0)
2
2021.05.29 - 18:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Vass Richárd: Először is szeretnék gratulálni a csapatnak!
Hétről hétre egyre magabiztosabban és egymásért küzdve játszunk, ez meg is látszott a mai teljesítményünkön! Jól kezdtük a mérkőzést és voltak olyan helyzeteink, amiket, ha berúgunk az első félidőben, eldönthettük volna a mérkőzést. Ezután görcsössé vált a játékunk nem tudtuk ezen a talajon a gyorspasszos játékunkat játszani. A tét a 3. hely volt! Sajnos ezen a meccsen is az ellenfél szerezte meg 15 perccel a vége előtt a vezetést és a csapat erejét mutatja, hogy harmadszor álltunk fel a rájátszás során 1-0 ról és mindenki egymásért “meghal” a pályán, rengeteget dolgoztunk az egész szezonban és megérdemelten lettünk harmadikok! Köszönjük a buzdítást a szurkolóknak, akik Kecskédre elkísértek minket! Hajrá nyerges!
 
Zicsi Adrián: Nem kezdtük túl jól a mérkőzést kicsit aludtunk 15-20 percig, de kis idő után mindenki egyre magabiztosabbá vált, és meg mertük csinálni a cseleket, passzokat. A második félidőben ismét bizonyítottuk, hogy hiába szerezte meg a vezetést az ellenfél mi akkor is egységes csapatként, nagyot küzdve, nem feladva mentük előre és csináltuk a végéig majd végül sikerült megfordítani a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak!
 
Guzsik Richárd: Talán a rájátszásbeli legrosszabb játékunkat hoztuk, de egy jó csapat ismérve, hogy rossz játékkal is tud nyerni. Az egész csapat küzdött a végsőkig a győzelemért, hiszen tudtuk, hogy a győzelemmel lehetünk biztosak a bronzéremben. Hosszú szezon volt, és azt gondolom, hogy a beletett munka, illetve, hogy a rájátszásban igazi nagybetűs CSAPATKÉNT működtünk meghozta a gyümölcsét. Gratulálok az egész csapatnak és köszönjük a szurkolóinknak a bíztatást, akik a körülmények ellenére is buzdították a csapatot az egész szezonban!
 
Balogh András: A harmadik hely biztosítása érdekében kötelezően 3 pontot kellett szereznünk. A Csapat már hetek óta nagyon jó formában van és ennek hála sikerült most is hátrányból fordítanunk. Első félidőben több helyzetet is kidolgoztunk, de sajnos nem tudtuk őket gólra váltani. A második félidőben kezdtünk elfogyni, de amikor megkaptuk a gólt, akkor a Csapat újra erőre kapott és jogosan hozhattuk haza a 3 pontot. Nagyon örülök, hogy a rájátszást vereség nélkül tudtuk zárni.
Gratulálok a Csapatnak! Köszönjük a szurkolóink támogatását! Hajrá NYSE!!!
 


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: