Hirek

Városi kispályás bajnokság

Azok a kispályás labdarúgó csapatok, akik a Versenykiírásban foglaltakat, és a Rendező által megfogalmazott szabályokat elfogadják és a nevezési díjat befizetik. A bajnokságban indulhatnak a város és a körzet kispályás labdarúgó csapatai.

16 csapat nevezésére van lehetőség. Egy csapatban 3 fő megye I. osztályú játékos nevezhető. Megfelelő létszámú csapatok nevezése esetén, lehet két csoport is (egyik csoportban olyan csapatok amelyben max. megye III. osztályú játékos játszik, a másik csoportban olyan csapatok amelyben megye II. és megye I. osztályú játékos játszik).

A nevezési lap leadása és a díj befizetése nélkül a csapatok nem léphetnek a pályára! A bajnokság lebonyolítása: A bajnokságot a nevezett csapatok számától függően bonyolítjuk.

A csapatok körmérkőzés formájában döntik el tavaszi-őszi rendszerben a bajnoki címet. Egyszerre 2 pályán folyik mérkőzés, egy napon két forduló kerül megrendezésre! Pályaméret: 40m x 20m Kapuméret: 3m x 2m Játékidő: 2x15 perc Csapatlétszám: 14 fő nevezhető, ebből 5+1 fő szerepel a mérkőzésen.

Nevezni 2014. Március 8-ig a kitöltött nevezési lap leadásával és a nevezési díj befizetésével lehet.A tavaszi és őszi szezon között („átigazolási időszak”) a nevezési lapon leadott névsor változtatható, de egy játékos szezononként csak egy csapatba nevezhető. Nevezési díj: 60.000 Ft/csapat/bajnokság Díjazás: Az I-III. helyezett csapatok serleg, érem és oklevéldíjazásban részesülnek.

2014.01.12.

Képek: