Hirek

Játékvezető toborzó

Tisztelt Sportvezetők!

Ahogyan azt bizonyára Önök is tapasztalják, folyamatosan csökken a megyei osztályokban működő játékvezetők száma, amelynek legfőbb oka, hogy egyre kevesebben jelentkeznek a tanfolyamra.  Az alacsony aktív létszám miatt olyan helyzet alakult ki megyénkben, hogy már a megyei II. osztályú mérkőzéseken sem tudott a Játékvezető Bizottság minden esetben játékvezetői hármasokat küldeni illetve a megye III. osztályban sok esetben egyedül, asszisztensek nélkül kellett a játékvezetőknek működni.

Ez az állapot hosszútávon nem fenntartható, és ez nemcsak az Igazgatóság és a JB problémája, hanem a sportszervezetekkel közös érdek, hiszen a csapatoknak is kényelmetlen szituáció, ha továbbra is asszisztens nélkül vagy 1 asszisztenssel tudjuk csak lebonyolítani a bajnoki mérkőzéseket. Ha nem tudunk új játékvezetőket felkutatni, akkor rövid időn belül akár még az is előfordulhat, hogy a megye I. osztályú bajnokságban sem tud a JB hármasokat küldeni.

A következő alapfokú tanfolyam 2019. január 14-én (hétfőn) indul, az oktatás helyszíne Tatabánya és Esztergom lesz. Az MLSZ vezetésének döntése értelmében 2019. január 1-től a tanfolyam díja több mint 50%-kal csökken, azaz a képzés díja felnőtteknek 12.700,- Ft, diákoknak 10.160,- Ft. Jelentkezni a www.jatekvezetoleszek.hu oldalon lehet.

Kérjük Önöket, hogy lakóhelyükön tájékoztassák a labdarúgás iránt érdeklődőket a tanfolyam indulásáról, és a képzést ajánlják az egyesületükben sportolók figyelmébe, hiszen a játékvezetés az aktív játék mellett is folytatható és számtalan példa van arra, hogy a korábban igazolt játékosokból később akár NB-s szintű játékvezető vagy asszisztens válhat!

Kérdés esetén állunk rendelkezésükre a 70-773-0529-es telefonszámon!

Köszönjük figyelmüket, s bízunk a sikeres együttműködésben!

Üdvözlettel,

Kassai Viktor

 

 

 

2018.12.20.

Külső tartalom:


Képek:

Videók: