Hirek

Dr. Lakat Károly emléktorna - Tatabánya

Dr. Lakat Károly emléktornán vettünk részt Tatabányán. Résztvevő csapatok Tatabánya, Tata, Dorog, Gyirmót, Videoton és Nyergesújfalu.
 

Első mérkőzésünket a Gyirmót csapata ellen játszottuk. Jól kezdtünk, de látszott a fiúkon a megilletődöttség. Ennek ellenére volt 3-4 lehetőségünk, de idegesek, kapkodok voltunk és rosszul fejeztük be az akciót. Az ellenfélnek nem volt lehetősége, de 1:0-ra kikaptunk, mert a kapunk előtt odapasszoltuk az ellenfélnek a labdát, akinek a lába nem remegett meg és berúgta a biztos helyzetet.
Második mérkőzésünk a Tata ellen volt. Nagyon izgalmas, lendületes meccsen nyertünk 2:0-ra. A csapat végig egységes volt jól javítottuk egymás hibáit és remekül segítettük egymásnak.
A harmadik mérkőzésünket a Dorog csapatával játszottuk. 1:0-ra nyertünk és itt is egységes, jól működő csapat benyomását keltettük. Jól játszottak a srácok.
Negyedik meccsünket a Tatabánya csapata ellen vívtuk és egy nagyon nehéz meccsen nyertünk 1:0-ra. Sok helyzetünk volt, de kimaradtak. Kicsit jobban kinyíltunk, így hagytunk lehetőséget az ellenfélnek, de volt egy kis szerencsénk is, hogy nem lett döntetlen. Igaz, ha berúgjuk a helyzeteinket, akkor nem kellett volna izgulni a végén.
Ötödik meccsünk a Videoton ellen volt. 3:1-re kikaptunk, de rosszabb is lehetett volna, mert vagy a név miatt vagy a fáradság miatt nem úgy mentünk, mint a többi mérkőzésen. Kicsit későn eszméltünk, de ekkor már nem volt kérdéses az ellenfél győzelme.
Harmadik helyen végeztünk!!!

Összességében jó volt látni a meccseket, szülőkkel együtt élveztük minden percét a küzdelmeknek.
 

Csapatnévsor:
 

Bánhidi Áron
Boza Bende      Csk.
Varga Zalán
Kurczina Kristóf
Sepsi Ádám
Mohos Ádám
Czibulka Róbert
Szabó Kolos

 

Edző: Balogh András

2019.02.11.

Képek: