Hirek

Csapataink számára elkezdődik az őszi szezon. - Beharangozó

Elkezdődik!

 

A most következő hétvégével már 5 csapatunk is pályára lép.

 

Nyáron a felnőtt csapatunktól Gimesi Máté, Jámbor Péter, Halmos Domokos, Kottra Márk és Szabó Ákos távozott. Ennek ellenére elmondható, hogy a csapat gerince egyben maradt. Érkezett Mann Patrik, Király Zoltán, Guzsik Richárd, és a kapuba Lakatos Szilárd, ill. az évek óta remekül szereplő U19-es csapatból fellépett Cseh Kevin, Török Dávid, Balogh András, Rozmán Gábor, Deme Tamás, Kovács László, Chirita Rafael.
A szakvezetés a dobogó valamelyik fokára várja a csapatot, a keretet alkalmasnak tartjuk e cél elérésére. Ez az eredmény előrelépés lenne a tavalyi 5. helyhez képest.
A fiúk a 3. fordulóba csatlakoznak be a megyei bajnokságba. Az 1 fordulóban a páratlan csapatlétszám miatt pihenősek voltunk, míg a 2 fordulóban a Vértessomló kérésére halasztottuk a mérkőzést. Így 1 hét alatt 3 bajnoki mérkőzést fogunk játszani, mivel 28-án hétközi fordulóval pótoljuk az elmaradt meccset. A Somló elleni meccset itthon játsszuk, míg 1 hét múlva Tatára utazunk. Most vasárnap (25-én), 17 órától a Nagyigmánd csapatát látjuk vendégül.

 

U19-es csapatunk jelentős átalakuláson ment át. Többen felléptek a felnőtt csapathoz, és az U16-os csapatunkból érkeztek az onnan kiöregedők, Török Dominik, Pernyész György, Tolnai Zalán, Sibalin Tamás, Barabás Áron, Dobi Máté. 3 játékost, Petrányi Szabolcs, Mihályi Gergőt és Somogyi Szabolcsot, Dorogról igazoltunk, míg Balogh Péter Süttőről érkezett hozzánk. Szakmai vezetésben is változás történt. Fenyvesi László a továbbiakban már nem tudja segíteni a csapatot, így most Gabala Ferenc készíti fel a fiúkat. Az „új” edző elmondta, hogy nagyon fontos számára, hogy a jövőben is minél több, saját nevelésű jól felkészített ifjú labdarúgót tudjunk feladni a felnőtt csapat keretébe. Természetesen a fiúk szeretnének egy kis történelmet írni, zsinórban harmadszor is szeretnének fellépni a dobogó legfelső fokára. Ehhez az első lépést megtették, (Nagyigmánd – Nyergesújfalu 1-9), de csak kemény munkával elérhető a hőn áhított cél.

 

Megkezdi szereplését az U16-os és U14-es csapataink is. Az utánpótlás korosztályokban jelentős mozgás volt. A korhatár váltások miatt szinte újonnan kellett építeni minden korosztályos csapatunkat. Ebben nagy segítségünkre volt az, hogy a Voyage SE-től klubunkhoz 25 játékos érkezett különböző korosztályokba.  
Az U16-os csapat vezetését Gazda Gábor vette át. A felkészülés során a fiúk jó munkát végeztek, nyitottak és motiváltak voltak az új módszerekre, megfelelően dolgoztak. Ha ez a továbbiakban is így marad, csak pozitív eredményekről fogunk beszámolni a jővőben.

 

U14-es korosztályunkkal 2 bajnokságban is indulunk. A megyei I. osztályban és a Megyei II. osztályban egyaránt. Az első csapatunkat Bajnóczi Tamás és Hajnal Zoltán együttesen készíti fel, míg a 2. csapatunkkal Balogh András dolgozik. Bízunk az edzők remek munkájában és a gyerekek szorgalmában. Így a minél jobb szereplésben.

 

Hajrá Nyergesújfalu!

2019.08.22.

Képek: