Hirek

Ménfőcsanak-Teremtorna 2005 korosztály


Ménfőcsanak 2005 korcsoport

A torna legizgalmasabb része az utazás volt a Komárom és Győr közötti hótorlaszok miatt. Szerencsésen megérkeztünk , majd a második mérkőzést játszottuk Győrújfaluval. Álmosan, minden tűz nélkül kezdtük a mérkőzést, majd az ellenfél a biztos 2-0-s vezetés birtokában visszavett a tempóból és lassan csordogált a mérkőzés, végül kaptunk még egyet, így 3-0 lett a vége. A két következő mérkőzés hasonló felfogásban ment végig részünkről, Mi védekeztünk az ellenfél támadott, majd a biztos vezetés tudatában engedtek a sebességből. Győrszentiván-Nyerges 3-0, illetve Ménfőcsanak-Nyerges 3-0. Ménfőcsanak ellen már több lehetőségünk volt, de a szerencse is az mellé áll, aki jobban akar.  A következő mérkőzés a Videoton ellen játszottuk. Itt már volt játék, izgalom, lehetőség, de 2-1-re vereséget szenvedtünk. Az utolsó mérkőzésen a Hévíz nem kegyelmezett és 4-0-ra kiütött, igaz szereztünk gólt, de a játékvezető érvénytelenítette.
Összességében arra tökéletesen jó volt, hogy megállapítsuk, hogy nem gyorsaságban, hanem a gyorsabb gondolkodásban és ebből fakadó fürgeségben messze előttünk járnak az ellenfelek, technikailag annyira nem vagyunk elmaradva, de ebben is javulhatunk.
A gyerekek megismertek más csapatokat, játszottak egy NB1-es klub utánpótlás csapatával és remélem megfelelő tapasztalatokat szereztek.

Balogh András

2015.02.04.