Hirek

BAJNOK AZ U-19-ES CSAPATUNK

BAJNOK AZ U-19-ES CSAPATUNK
 
25.bajnoki mérkőzését is győzelemmel zárta korosztályos együttesünk, így 3 fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tettek szert a fiúk.
Már a mérkőzés második percében megszerezte Rozmán Gábor a vezetést, ami után még 12-szer zörgették meg a srácok az ellenfél hálóját. A nagyigmándi csapat igen nehezen viselte az egyre nagyobb különbséget és több csúnya szabálytalanság után a játékvezető három játékost is leküldött a pályáról.

Hetek óta kitűnően futballozunk. Kreatívan, önzetlenül és gyorsan játszottuk a játékunkat, amivel a vendégek nem tudtak mit kezdeni. Már matematikailag is bajnokok vagyunk, de nem ért véget számunkra a szezon, mert 3 összecsapásunk van még hátra, amin folytatni szeretnénk remek sorozatunkat! Gratulálok az összes játékosunknak a bajnoki címhez! Keményen megdolgoztak érte! Szép volt fiúk!
 
Balogh Attila (kapus): A mai mérkőzésen is hozta a csapat az újabb győzelmet. Nagyon jó látni, hogy ennyire élvezi mindenki a játékot. A sok edzés, a fegyelem, az alázatosság meghozta a gyümölcsét és már büszkén állíthatjuk, hogy mi vagyunk a bajnok csapat!