Hirek

Bajnok avató - díj átadó

Tegnapi napon bajnok avató, díj átadó ünnepség volt Nyergesújfalu U19-es csapatunk tiszteletére.

 

Csapatunk 27 mérkőzésen, 27 győzelmet ért el, ami 100%-os teljesítmény. 216 gólt lőttünk és 12-t kaptunk. 1.gólt Deme Tamás, 100. gólunkat Kovács László, míg 200.-at Mann Ábrahám szerezte. Legtöbb szerzett és a legkevesebb kapott gól. 16 bajnoki mérkőzésen az ellenfelek nem találtak a nyergesi kapuba.

Házi góllövő listánk:

- 1. Engelbrecht Attila 63 gól - 2. Deme Tamás 33 gól  - 3. Kovács László 29 gól

Ez a 3 játékos összesen 125 gólt szerzett, míg a bajnokságban a 2.helyezést megszerző Tatai AC  csapata 121-et)
Legnehezebb mérkőzés a Koppánymonostor elleni idegenbeli győzelmünk volt, ez az egyetlen összecsapás, ahol csak egy gól különbséggel tudtunk nyerni. Legértékesebb győzelem pedig a bajnoki címvédő Tata elleni idegenbeli győzelem.

 

 

A mérkőzés kezdetekor utánpótlás csapataink sorakoztak fel, és kísérték be mindkét csapatot a labdarúgó pályára. Ez a kezdés nagy élmény volt a gyerekeknek, a játékosoknak, szülőknek és szurkolóknak.

 

Az épp soron következő ellenfél a WATI Kecskéd KSK csapata volt. Az első félidőben a kezdő rúgást Chirita Rafael végezte el, ki a tavaszi felkészülés során szenvedett sérülést, és ez miatt nem tudott a tavaszi szezonban pályára lépni.
A második félidőre érkezett meg Varga Sándor az „öreg”,  az U19-es csapatunk edzője, ki betegsége miatt ebben az évben előszőr lépett a zöld gyepre. Sanyi bácsi nehéz időszakon van túl, de széles mosollyal fogadta a köszöntéseket. Öröm volt őt újra látni közöttünk. A második félidőben ő indította a labdát útjára. Ami hamar utat talált a kapuba, melyet csapatunk egy emberként a kispadhoz futva az edzőjüknek ajánlottak.

 

Kecskéd csapata nem tudott meglepetést okozni a bajnoknak így tovább nőtt a győzelmek, a rúgott gólok száma.  A hármas sípszó után a hazai tömött lelátó előtt gyülekezett csapatunk, ahol vastaps köszöntötte őket.

 

Khéner lászló a MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatója, míg Nyergesújfalu részéről Gabala Ferenc elnök és Elzer István gazdasági vezető köszöntötték a bajnokcsapatot és adták át az arany érmeket és a kupát.

 

Köszönjük szépen a Kecskéd KSK vezetőinek, csapatának, hogy a mérkőzés módosításával lehetővé tették, hogy emlékezetessé tehessük U19-es csapatunk bajnok avatóját! Köszönjük utánpótlás edzőinknek, hogy a legkisebbektől az U16-os csapatig mindenki eljött szurkolni, ünnepelni. Köszönjük mindenkinek, akik segítettetek a tegnapi nap megszervezésében, lebonyolításában. Nem utolsósorban köszönjük a támogatást a srácok szüleiknek, szurkolóinknak!

 

2018.05.28.

Képek: