Eredményeink

T.I.O. FFI FELNŐTT 1. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
T.I.O. FFI FELNŐTT 1. forduló

2023.08.27 - 17:00
Koppánymonostori SE
VS
Nyergesújfalu SE
Koppánymonostori SE
Nyergesújfalu SE
1
(0:1)
2
Koppánymonostori SE
Koppánymonostori SE
T.I.O. FFI FELNŐTT 1. forduló

VS
1
(0:1)
2
2023.08.27 - 17:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Rangadó a nyitányon, és megérdemelt győzelem!

Az igen hektikusra sikeredett nyári felkészülés végére kezdett kiegyenesedni a csapat. Aminek jeleit a Tata elleni kupamérkőzés már mutatta, úgy a játékosoknak, mint a szakmai vezetésnek egyaránt.

Az elmúlt év kihívásai mindkét csapat játékosaiban erős nyomokat hagyott, amelyek még frissek voltak így a nyitányon. Kimondatlanul is értékmérőnek ígérkezett a mérkőzés.

A hazai csapat jelentős változásokon ment keresztül, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megcélozza a bajnoki címet. A mi feladatunk a csapategység megőrzése volt, ami sikeresnek mondható.

Részünkről megtörtént a Koppánymonostor feltérképezése, célzott szakmaisággal, kidolgozott taktikával léptünk pályára, ami esetenként megfelelően és eredményesen működött.

Az első félidő meddő hazai fölénye ellenére a lehetőségek nálunk voltak, amiből egyszer betaláltunk. Manga Milán értékesítette Tóth labdáját egy nagyszerű döntésnek köszönhetően.

II. félidő az ellenfél hármas cseréjével indult, ami erőteljesebb támadásokat sejtetett. Szervezettségünk és fegyelmünk ellenére egy megpattanó labdával egyenlített a hazai csapat.
Erőnket mutatta, hogy a még lelkesebb és helyenként a meg nem engedett eszközöket is alkalmazó csapat sem tudta megbontani az egységünket. Támadásaink hatékonyabbak lettek a cseréink után, és egy hazai szögletre történő mentés követően Farkas Ákos okos gólt fejelt.

A mérkőzés hajrájában, az ellenfelünk széteső védelme mellett, több lehetőségünk is adódott, amik sajnos kihasználatlanul maradtak!

Megérdemelt győzelem született, letették a srácok az alapokat, „beárazták” magukat!

 


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank