Eredményeink

ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 12. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 12. forduló

2019.10.27 - 14:00
Nyergesújfalu SE
VS
FC Esztergom
Nyergesújfalu SE
FC Esztergom
1
(1:0)
0
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE
ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 12. forduló

VS
1
(1:0)
0
2019.10.27 - 14:00
FC Esztergom
FC Esztergom

Leírás

Mestermérleg:

Elégedett vagyok az egész csapattal, sokat tettek ma a játékosok a győzelemért, mert egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és szervezetten játszottak. Nagyon fontos 3 pontot szereztünk. Védekezés ma rendben volt, támadásban kell egy kicsit jobban teljesíteni, bár több nagyobb helyzetet is kialakítottunk, de azokat sajnos ma egy kivételével elpuskáztuk. Örültem volna ha sikerül megszerezni a második gólt, mert akkor a vége is nyugodtabban alakult volna, de végig koncentráltak voltunk, ezért megérdemelten nyertünk.
Jók: Guzsik, Török, Manga Zs., Takács

Jánosi Dániel

 

Koller Ferenc: Csapatunk kicsit gyengén kezdte a mérkőzést, aztán észbe kaptunk és sikerült ellenfelünk fölé nőni, még az első félidőben megszereztük a vezetést, a második játékrészben is több nagy helyzetünk volt melyeket nem sikerült gólra váltani! Külön öröm számunkra hogy 3. mérkőzést sikerült lehozni kapott gól nélkül!

Balogh András: Fontos mérkőzés volt, hiszen ezzel a győzelemmel sikerült kicsit jobban meglépni és a második helyet elfoglalni a tabellán. A csapat kellőképpen fegyelmezett volt és ennek köszönhetően egyértelmű győzelmet arattunk. A második félidőben a fáradság jelei kezdtek mutatkozni, de sikerült így is kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Ezt a sorozatot, ami már három meccs óta tart folytatni szeretné a csapat. Gratulálok mindenkinek és bízom a sikeres folytatásban!Hajrá NYSE!!!

Manga Zsolt: Az első 10 percet eléggé meglepetten kezdtük el, de utána rendeztük a sorainkat és elkezdtünk úgy futballozni, ahogyan tudunk, sikerült is kidolgoznunk 3 óriási helyzetet, amelyekből sajnos csak egyet tudtunk értékesíteni, így megnehezítettük a dolgunkat a mérkőzés második felére. A második félidőben ellenfelünk kinyílt így ismét megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk élni velük. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! És nem utolsó sorban köszönjük a szurkolóinknak, hogy az utóbbi időben ilyen szép számmal kilátogatnak a mérkőzéseinkre! Hajrá Nyerges!!!


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: