Eredményeink

ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 13. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 13. forduló

2019.11.03 - 14:00
Kecskéd KSK
VS
Nyergesújfalu SE
Kecskéd KSK
Nyergesújfalu SE
3
(0:1)
1
Kecskéd KSK
Kecskéd KSK
ATLASZ-GEODÉZIA M.I.O. FELNŐTT 13. forduló

VS
3
(0:1)
1
2019.11.03 - 14:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Mestermérleg:

Nagyon csalódott vagyok mind az eredmény, mind a mutatott játék és akarat miatt. Ha egy csapatnak merészebb céljai vannak, ilyet nem engedhet meg magának, mint ami a 2. félidőben történt. Eddig ez nem volt ránk jellemző, mindig volt tartása a csapatnak, fegyelmezettek voltunk, nem is értem mi történhetett… Tudom, hogy a csapatomat értelmes emberek alkotják, levonják a tanulságokat, még egyszer nem követnek el ilyen hibákat. Bízom benne, hogy az edzéseken és a mérkőzéseken újra csapatként megfelelő hozzáállással begyűjtik a győzelmeket.

Jánosi Dániel


Szoboszlai Tamás: A közönség két ellentétes félidőt láthatott. Az első félidő a miénk volt megszereztük a vezetést, akartunk, küzdöttünk, mert ezen a pályán ezzel az ellenféllel csak ezt lehetet csinálni. Második félidőben az akarat alább hagyott, szerencsétlen gólokat kaptunk szétestünk! De azért vagyunk egy csapat, hogy az ilyen meccseket is együtt javítsuk ki! Hajrá nyerges!

 

Mann Patrik: Az első játékrészben sikerült megszereznünk a vezetést, amit sajnos a második félidő elején kettő ajándék góllal sikerült az ellenfélnek megfordítania. Egész meccsen bátortalanul és rosszul játszottunk, és a pálya se volt futballra alkalmas, ami most a hazai csapatnak kedvezett. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből és az utolsó két meccsen mindenképpen le kell győznünk az ellenfeleinket, hogy a dobogón tudjunk telelni.

 

Manga Zsolt: Az első félidőben-rendben ment minden, gólt szereztünk megvolt a szokásos mezőnyfölényünk, rendre eljutottunk az ellenfelünk tizenhatosáig, voltak veszélyes kapura lövéseink. Aztán eljött a szünet és következett egy értékelhetetlen második félidő, amit egyszerűen nem tudok értelmezni. Rengeteg egyéni hiba, szervezetlen védekezés és támadás, beszari játék. Következő két mérkőzésen kötelezően győznünk kell, hogy dobogón teleljünk.


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank