Eredményeink

M.I.O. FELNŐTT 6. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELNŐTT 6. forduló

2020.09.13 - 16:30
Nyergesújfalu SE
VS
Nagyigmánd KSK
Nyergesújfalu SE
Nagyigmánd KSK
7
(3:2)
3
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE
M.I.O. FELNŐTT 6. forduló

VS
7
(3:2)
3
2020.09.13 - 16:30
Nagyigmánd KSK
Nagyigmánd KSK

Leírás

Mestermérleg:
Finoman fogalmazva, az első félidei játékkal nagyon nem vagyok elégedett! Keveset támadtunk le,nem helyeztünk nyomást az ellenfélre, hosszúak voltunk, futás mennyiség nagyon minimális volt. Szünetben rendeztük a sorokat, aminek az eredménye az lett, hogy futószalagon jöttek a helyzetek, amiből párat góllal fejeztünk be, és így, a második félidei játékkal megérdemelten szereztük meg a 3 pontot. Jövő hétre sokat kell javulni minden tekintetben!
Jók: Manga, Tóth.

Jánosi Dániel
 

Manga Zsolt: Az első félidőt gyorsan el kell felejteni mert értékelhetetlen teljesítményt nyújtott a csapat. Nagy területeket hagytunk ellenfelünknek, engedtük hogy kihozzák a labdákat, és helyzeteket alakítsanak ki. Ezen a második félidőben sikerült változtatnunk feljebb toltuk a védekezésünket és onnantól kezdve esélyt sem adtunk nekik támadást építeni, csak idő kérdése volt hogy a gólok mikor érkeznek. Második félidőből kell építkeznünk, ehhez a játékrészhez gratulálok mindenkinek.

Mann Patrik: Sajnos a mérkőzés első félideje nem úgy alakult,ahogy szerettük volna,igaz előnnyel mentünk szünetre,de ez az egy dolog volt csak pozitívum, a játékunk már annyira nem. A második félidőre összekapta magát a csapat és elkezdett focizni, ehhez az is kellet,hogy kicsit nagyobb nyomást helyeztünk az ellenfélre a saját térfelükön így nem tudták kihozni a labdát. Tanulni kell a hibáinkból,mert nem szabad ilyen könnyelmű gólokat adni az ellenfeleknek,ha minden meccsen a második félidei arcunkat mutatjuk,akkor úgy gondolom,hogy ott leszünk a dobogón.
Gratulálok mindenkinek a győzelemhez.

Zicsi Adrián: Szerintem kicsit lenéztük az ellenfelet, az első 20-25 percben kapkodtunk, nem koncentráltunk eléggé.  A második félidőre összeszedtük magunkat és elkezdtük azt játszani, amit edzéseken is szoktunk. Az lesz a legfontosabb a többi meccsen is, hogy higgadtan focizzunk, koncentráljunk, fussunk, élvezzük a játékot! Örülök, hogy győzelemmel tudtam bemutatkozni a csapatban!

 

 


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: