Eredményeink

M.I.O. FELNŐTT 12. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELNŐTT 12. forduló

2020.10.25 - 13:30
Nyergesújfalu SE
VS
Bábolnai SE
Nyergesújfalu SE
Bábolnai SE
5
(2:0)
0
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE
M.I.O. FELNŐTT 12. forduló

VS
5
(2:0)
0
2020.10.25 - 13:30
Bábolnai SE
Bábolnai SE

Leírás

Mestermérleg: 

Boldog vagyok, örülök játékosaim teljesítményének. Nagyon tetszett, hogy góljaink olyan akciók és szituációk után születtek, melyeket edzéseken is gyakorlunk. Ezt a győzelmet csapatként értük el, mert csapatként gondolkoztunk, csapatként küzdöttünk, ezért teljesen megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot!
Fontos, hogy a játékosok ne veszítsenek a motivációból, szeressenek edzeni, és fejlődni. Továbbra is keményen, becsületesen és szerényen kell a hétköznapokon dolgoznunk, hogy hétvégenként eredményesek lehessünk.

Jók:Farkas, Fekete, Hajnal, Mann.

Jánosi Dániel

 

Guzsik Richárd: Személy szerint én nagyobb ellenállásra számítottam az ellenféltől. Szerencsére hamar sikerült a vezetést megszereznünk egy szép támadás után. A szünet után sikerült a két gólos előnyünket gyorsan 3:0-ra növelni, innen már nem volt kérdés a győzelem. A csapat nem most játszott a legjobban, de voltak szép támadások, és a hetek óta tartó jó hozzáállás és a hétközi edzésmunka továbbra is meghozza a gyümölcsét. Így tovább!Hajrá Nyerges!
 

Mann Patrik: Játéktudásban és akaratban is felülmúltuk az ellenfelet, amit az eredmény is jól mutat. Kontrol alatt tartottuk a mérkőzést, így az ellenfélnek esélye sem volt a győzelemre.
Végig nálunk volt az irányítás,sok helyzetet alakítottunk ki, és labdabirtoklásban is uraltuk a meccset, így más kimenetele nem is lehetett az összecsapásnak.

Ezen az úton kell tovább haladnunk, hogy elérjük a céljainkat. Hajrá Nyerges!


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: