Eredményeink

M.I.O. FELNŐTT 14. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELNŐTT 14. forduló

2020.11.08 - 13:00
Tatai AC
VS
Nyergesújfalu SE
Tatai AC
Nyergesújfalu SE
2
(1:3)
7
Tatai AC
Tatai AC
M.I.O. FELNŐTT 14. forduló

VS
2
(1:3)
7
2020.11.08 - 13:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Mestermérleg: 

Volt 1-2 periódusa a mérkőzésnek, mikor nem koncentráltunk eléggé, ekkor követtünk el hibákat, amiből a gólokat is kaptuk. Ennek a tanulsága az, hogy 1 percre sem szabad, hogy lankadjon a figyelem, mert azt megbünteti az ellenfél.

Ezen kívül, végig az történt, amit elterveztünk, domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, szép támadásokat vezettünk, végig csapatként működtünk! Összességében elégedett vagyok, mert sikerünk teljesen megérdemelt. Gratulálok csapatomnak!
Jók:Tóth, Hajnal, Molnár.

Jánosi Dániel

 

Takács Erik:Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Úgy gondolom, egy percig sem volt kérdés, győzni kellett ezen a meccsen. Az elejétől fogva mi irányítottuk a mérkőzést, ami aztán gólokban is megmutatkozott. Sok helyzetet alakítottunk ki, a továbbiakban jobban oda kell figyelnünk a befejezésekre, és így a következő hetekben is győzelmet érhetünk el.

Vass Richárd:Nem ez volt életünk meccse, de amiért jöttünk azt sikerült elérni. Már az első perctől kezdve támadó szellemmel léptünk fel, viszont volt egy 5-10 perc mikor nem helyeztük nyomás alá az ellenfelet, amiből kisebb hibákat vétetünk, de ennek ellenére is fölényes győzelmet arattunk. Akaraterőben és mentálisan is erősek voltunk, értékes 3 pontot szereztünk.
Gratulálok a csapatnak! Hajrá nyerges!

Molnár Ákos:Nagyon fontos három pontot sikerült begyűjtenünk. Már az elejétől lehetett látni, hogy mi vagyunk a jobb csapat. A pályát még szoknunk kellett és talán emiatt egy picivel, több hibával játszottunk. A kapott góljaink elkerülhetőek voltak, és sokkal többet is rúghattunk volna. Szerencsére könnyedén miénk lett a 3 pont és a nap végén ez a legfontosabb dolog.

 

 

 


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: