Eredményeink

M.I.O. FELNŐTT 25. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELNŐTT 25. forduló

2021.04.18 - 16:00
Bábolnai SE
VS
Nyergesújfalu SE
Bábolnai SE
Nyergesújfalu SE
1
(1:2)
3
Bábolnai SE
Bábolnai SE
M.I.O. FELNŐTT 25. forduló

VS
1
(1:2)
3
2021.04.18 - 16:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Nem túl jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, hiszen az elmúlt időszak kissé megtépázta csapatom, mind lelkileg, mind fizikálisan. Játékunk döcögősen indult, kapkodtunk, sok technikai hibát vétettünk, nem futottunk kellő iramban. A vezetésünk minket kényelmesített el, melyet az ellenfél sajnos meg is büntetett. Szünetben rendeztük a sorokat, a cserék jól szálltak be, lendítettek a játékunkon. Remélem, hogy ezzel a győzelemmel újra talpra állunk, és a szezon hátralévő szakaszához önbizalommal telve tudunk odaállni!
Jók: Takács, Vass, Balogh, Fellegi.

Jánosi Dániel
 

Vass Richárd: Először is gratulálok a csapatnak! Nagyon sokat dolgoztunk a mai meccsen, hogy a kecskéd elleni vereséget kijavítsuk. Koncentrált volt mindenki, és ha a többi helyzetünket kihasználjuk nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Jövő héten egy keményebb meccs vár ránk Esztergomban, utána pedig a kupában és a rájátszásban is bizonyíthatunk. Remélem sikerül a céljainkat elérni és egymásért küzdve fogunk a pályára lépni és megnyerni a mérkőzéseket!
Hajrá nyerges!

Balogh András: Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez. Az első félidő kicsit nehézkesre sikerült. Hagytuk sajnos az ellenfelünket is érvényesülni, de a második félidőben a Csapat összeszedte magát és helyzetet helyzetre dolgoztunk ki (igaz csak egy gól lett belőle). Ellenfelünknek esélyt sem adtunk az egyenlítésre. Személy szerint nagyon örülök, hogy győzelemmel sikerült visszatérnem a pályára. Hajrá Nyerges!

Takács Erik: Az elmúlt hetekben nem jött ki a lépés, így ma mindenképp a győzelem volt a cél. Kitűnő pályán, helyenként akadozó játékkal sok helyzetet alakítottunk ki, melyekből sikerült gólokat szereznünk. Gratulálok a csapatnak!


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank