Eredményeink

M.I.O. FELSŐHÁZ 1. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELSŐHÁZ 1. forduló

2021.05.02 - 13:00
Koppánymonostori SE
VS
Nyergesújfalu SE
Koppánymonostori SE
Nyergesújfalu SE
2
(0:0)
2
Koppánymonostori SE
Koppánymonostori SE
M.I.O. FELSŐHÁZ 1. forduló

VS
2
(0:0)
2
2021.05.02 - 13:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Hosszú idő után úgy játszott a csapat, ahogy az elvárható lenne tőlük. Motiváltak, agresszívak voltunk, sokat birtokoltuk a labdát, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos csak a töredékét tudtuk kihasználni, 11-est hagytunk ki, ezért be kellett érnünk a döntetlennel. Az eredmény miatt csalódott vagyok, hiszen ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk!
Jók: Fekete, Zicsi, Szoboszlai

Jánosi Dániel
 

Fekete Márton: Mindenképp szerettük volna kijavítani a múlt heti vereséget és győzelemmel kezdeni a rájátszást Koppánymonostorban. Az első 10 percben kerestük a helyünket a pályán, de szerencsére gyorsan felvettük a ritmust. Sikerült gólhelyzeteket kialakítanunk és pontrúgásból is veszélyesek voltunk az ellenfél kapujára, de sajnos a gólra még várnunk kellett. A második félidőben az ellenfél szerezte meg a vezetést, amelyre gyorsan válaszolni is tudtunk és 5 percen belül megfordítottuk a mérkőzést. A mérkőzés hátralévő része sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Az ellenfelünk kiegyenlített és nem sikerült értékesítenünk egy 11-est. Úgy gondolom, hogy ezzel a mentalitással és akarattal győzelmet érdemeltünk volna. Hajrá Nyerges!

Koller Ferenc: Hétvégén Koppánymonostorba látogattunk, ahonnan szerettük volna elhozni a három pontot. Jó iramú mérkőzésen, kiváló minőségű pályán, sok hiányzóval csak egy döntetlent sikerült elérnünk. Helyzeteink megvoltak, de sajnos nem sikerült gólra váltani! Gratulálok a csapatnak mert mindenki próbalta kihozni magaból a maximumot, illetve sajnálom azt a két pontot, amit ma ott hagytunk!


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank