Eredményeink

M.I.O. FELSŐHÁZ 3. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELSŐHÁZ 3. forduló

2021.05.16 - 17:00
Sárisápi Bányász SE
VS
Nyergesújfalu SE
Sárisápi Bányász SE
Nyergesújfalu SE
1
(0:0)
2
Sárisápi Bányász SE
Sárisápi Bányász SE
M.I.O. FELSŐHÁZ 3. forduló

VS
1
(0:0)
2
2021.05.16 - 17:00
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Gratulálok a csapatnak! A srácok rengeteg munkát tettek a meccsbe. Támadásban és védekezésben is jó teljesítményt nyújtottunk, kompakt volt ma a csapat! A közösség erejét, kohézióját jól mutatja, hogy hátrányból állt fel és fordította meg a mérkőzést, egy jól szervezett ellenfél ellen! Ez a mentalitás és játék szükséges a hátralévő fordulókban, és akkor szépen tudjuk zárni a szezont!
Jók: Farkas, Zicsi, Szoboszlai,

Jánosi Dániel

 

Guzsik Richárd: Nem kezdtük jól a mérkőzést, de percről-percre mindenki egyre magabiztosabbá vált, és az első félidő felétől úgy gondolom, hogy mi uraltuk a mérkőzést. Ismét bizonyítottuk, hogy ha egységes csapatként működünk, akkor nincsen akadály előttünk. A csapat erejét mutatja, hogy a listavezető ellen tudtunk hátrányból fordítani.
Küzdünk tovább, hogy megszerezzük a bronzérmet, amihez még két győzelem kell. Ha ugyanilyen mentalitással játszunk, mint az elmúlt hetekben, ki fog fizetődni.
Gratulálok az egész Csapatnak!

 

Farkas Ákos: Kellemes időben, két jó csapat egy küzdelmes mérkőzést játszott. Az első 10perc nehézsége után sikerült átvennünk az irányítást és számos helyzetet dolgoztunk ki. A második félidőben egy szerencsétlen gólt kaptunk, de a csapat nem adta fel és sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Igazi csapatmunka volt. Ez a 3pont nagyon fontos a dobogóért való harcban. Az utolsó 2 mérkőzésen a saját kezünkben van a sorsunk és mindent megfogunk tenni, hogy győzelemmel jöjjünk le a pályáról. Hajrá Nyerges!

 

Molnár Ákos: Zsámbék elleni meccsen a legjobb játékunkat tudtuk nyújtani, és ha sikerül most, Sárisáp ellen is, akkor miénk lesz a győzelem. Sikerült! Az elmúlt 3 fordulóban visszatértünk a helyes útra, egy csapatként játszanunk, így az eredmények is jönnek!. Ma sem volt egyszerű dolgunk, mert Sárisáp egy kellemetlen csapat és nem könnyítették meg a dolgunkat. De mivel mi nagyon akartuk ezt a győzelmet ezért sikerült föléjük kerekednünk.

 

 


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank