Eredményeink

M.I.O. FELSŐHÁZ 4. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELSŐHÁZ 4. forduló

2021.05.23 - 18:00
Nyergesújfalu SE
VS
FC Esztergom
Nyergesújfalu SE
FC Esztergom
3
(1:0)
0
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE
M.I.O. FELSŐHÁZ 4. forduló

VS
3
(1:0)
0
2021.05.23 - 18:00
FC Esztergom
FC Esztergom

Leírás

Gratulálok a csapatnak! Magabiztos, jó játékkal tudtunk visszavágni a legutóbbi vereség miatt az Esztergomnak! Csapat maximálisan betartotta azt, amit kértem, így teljesen megérdemelt a győzelem! Voltak nagyszerű teljesítmények, de csapatként nyújtottunk kiemelkedőt, ennek is köszönhető az elmúlt hetek sikeressége a bajnokság legjobbjai ellen! Bízom a srácokban, hogy az utolsó mérkőzésen is hasonló lesz a mentalitás és hozzáállás, koncentrált játékkal folytatni tudjuk a jó sorozatot, ezáltal szépen fogjuk lezárni a bajnokságot!
Jók: CSAPAT

Jánosi Dániel
 

Vida Róbert: Szerettünk volna revansot venni az idegenbeli vereségünk után, ez a meccs képén érződött is. A mérkőzés kezdetétől esélyt sem adva ellenfelünknek alakítottuk ki a helyzeteket, agresszívak voltunk és egy csapatként küzdöttünk. A rájátszásban mutatott teljesítményünk mind játékban, mind pedig mentálisan példaértékű! Bebizonyítottuk, hogy csapatként bárkit meg tudunk verni. Egy mérkőzésünk van hátra, ahol saját kezünkben van a sorsunk, de magabiztosak vagyunk és győzelem esetén elérhetjük közös céljainkat. Köszönjük Szoboszlai Tominak a mérkőzés utáni felejthetetlen bulit és Isten éltesse őt sokáig még egyszer a csapat nevében! Hajrá Nyerges!

Takács Erik: Úgy gondolom sikerült átvinnünk az elmúlt hetek játékát erre a mérkőzésre is. Mindenki odatette magát, akart, küzdött, aminek köszönhetően otthon tartottuk a 3 pontot. Gratulálok a csapatnak, ilyen mentalitással a következő meccsen is mi ünnepelhetünk.


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: