Eredményeink

M.I.O. FELNŐTT FELSŐHÁZ 4. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
M.I.O. FELNŐTT FELSŐHÁZ 4. forduló

2022.05.21 - 14:00
Nyergesújfalu SE
VS
Tatai AC
Nyergesújfalu SE
Tatai AC
5
(2:1)
3
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE
M.I.O. FELNŐTT FELSŐHÁZ 4. forduló

VS
5
(2:1)
3
2022.05.21 - 14:00
Tatai AC
Tatai AC

Leírás

Utolsó hazai mérkőzésünk célja csakis a győzelem lehetett, valamint választ kapni a folytatásra, vágyaink eléréséhez. Nagy volt a nyomás, magasan volt a léc, de a srácok sikeresen átugrották a saját maguk által választott magasságot ! Ehhez sok jó egyéni teljesítményre Kozák-Balogh szélső hátvédek, Molnár-Mann tengely, Vass-Hajnal-Tóth csatárhármasra volt szükségünk ! Összességében megnyert meccsből sikerült egy izgalmas és közönségszórakoztató mérkőzést csinálnunk. Mindenképp ki kell emelnem, hogy csapatomnak fantasztikus emberi tartása van, hiszen most már be tudta bizonyítani, hogy vesztett helyzetben nem omlik össze (úgy, mint ősszel több esetben is), hiszen negatív helyzetből sikerült fordítanunk!

Jók: MINDENKI

Vasárnap ellenfeleink eredményei is úgy alakultak ahogy mi szerettük volna, így sorsunk újra saját kezünkbe került! Szombaton tovább küzdhetünk a bajnoki dobogó eléréséért, mely tavaszi sorozatunk megkoronázás lenne számunkra! Hinni kell magunkban!
 
Kérjük szeretett szurkolóinkat, hogy továbbra is tartsanak ki mellettünk! Nagyon-nagy szükségünk van minden egyes jó szóra és biztatásra, különösen most szombaton Sárisápon az utolsó bajnoki mérkőzésen. Valamint jövő hét szombaton Tatabányán a megyei kupa döntőjében!
Dénesről is megemlékeztünk, mert tudjuk, hogy otthon  mindig velünk van, de kérjük, hogy segítsen nekünk idegenben is szombaton és jövő hét szombaton, hogy lélekben eggyel többen lehessünk !

HAJRÁ NYERGESÚJFALU SE !
Darabos Gábor

 


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: