Eredményeink

MOL Magyar Kupa 1. forduló

Itt kiválaszthatja, hogy melyik csapatunk eredményeit szeretné megtekinteni: 
MOL Magyar Kupa 1. forduló

2022.08.06 - 16:30
Sárvár FC
VS
Nyergesújfalu SE
Sárvár FC
Nyergesújfalu SE
1
(0:3)
5
Sárvár FC
Sárvár FC
MOL Magyar Kupa 1. forduló

VS
1
(0:3)
5
2022.08.06 - 16:30
Nyergesújfalu SE
Nyergesújfalu SE

Leírás

Nem mindennapos dolog Magyar Kupa főtáblás mérkőzést játszani és ezzel jómagam és csapatom tagjai is így voltak. Sárvár városának futball csapata várt ránk, kik két éve folyamatosan nyerik a megyei bajnokságot, de az osztályozót egyszer sem vállalták.

Napi programunkban két órás út, ebéd, városnézés és végezetül a kupamérkőzés szerepelt.

Minden hibátlan volt és úgy alakult, ahogyan mi terveztük el. Az első húsz percben, illetve a megszerzett vezetésünkig ellenfelünk némi mezőnyfölényben játszott, de az első rúgott gólunk után átvettük a kezdeményezést és végig kézben tartottuk a mérkőzést. Hátsó alakzatunk és a középpályás védekezésünk stabil volt, jó területeken szereztünk labdákat, átmeneteink és pontrúgásaink mindig gólveszélyesek voltak. A mérkőzés összképe alapján az öt rúgott gól és a gólkülönbség is jól mutatja a két csapat közti, aznapi különbséget. Szombaton teljesen megérdemelten jutottunk tovább a második fordulóba és várjuk következő ellenfelünket.

Viszont sok gondolkodásra nincs idő, mert 1 hét múlva vasárnap, hazai pályán fogadjuk Koppánymonostort a bajnokság első fordulójában.

JÓK: AZ EGÉSZ CSAPAT, de mindenképp ki kell emelnem Vida Róbert és Vass Richárd játékát!

Köszönet szurkolóinknak, hogy eljöttek Sárvárra és folyamatosan biztattak minket. Nagyon várunk Benneteket a vasárnapi első hazai bajnoki mérkőzésre is, mert teljesítményünkben nagyon sokat jelentetek!

Hajrá Nyergesújfalu!

Darabos Gábor


A mérkőzés részleteit itt megtekintheti: MLSZ adatbank

Képek: